Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávny Nemec otvoril ústa a... No to je pohľad!

Karl Lagerfeld Zobraziť galériu (7)
Karl Lagerfeld (Zdroj: SITA)

PARíŽ - Žiadna sláva! Karl Lagerfeld (85) už síce má svoj vek, no stále si potrpí na to, aby vyzeral dobre. Inak tomu nebolo ani počas rozsvecovania vianočnej výzdoby na parížskej ulici Champs Elysee. Známy módny návrhár mal na sebe skvele padnúci oblek a bol dokonale upravený. Bulvárnym fotografom sa ho však podarilo zvečniť aj s otvorenými ústami. A teda, pohľad na jeho zuby neohúri.

Karl Lagerfeld je už roky verný svojmu imidžu. Typické sú pre neho slnečné okuliare, kožené rukavice a biele vlasy stiahnuté do chvosta. O uznávanom módnom návrharovi je dobre známe, že sa neusmieva a má zväčša prísny výraz tváre. 

Povráva sa, že to pre to, lebo jeho zuby sú v hroznom stave. Nuž, a Karl tieto dohady nedávno potvrdil, keď bol hosťom na vianočnom podujatí na Champs Elysee. Dizanér mal väčšinu času vážny výraz tváre. V nestráženej chvíli sa však smial tak, že otvoril ústa...

A pohľad do Lagerfeldových úst bol pomerne šokujúci. Všetko ale nasvedčuje tomu, že zubár plánuje urobiť návrhárovi zubnú náhradu. Ktovie, či sa Karl bude aspoň na staré kolená usmievať.

Karl Lagerfeld sa väčšinu času neusmieval.
Zobraziť galériu (7)
Karl Lagerfeld sa väčšinu času neusmieval.  (Zdroj: SITA)

Pohľad do úst Karla Lagerfelda mnohých šokoval.
Zobraziť galériu (7)
Pohľad do úst Karla Lagerfelda mnohých šokoval.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Karl Lagerfeld
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu