Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bartošovej exmanžel: Hrozivá SMS ako pred samovraždou... Chcú ho zavrieť na psychiatriu!

Jiří Pomeje Zobraziť galériu (4)
Jiří Pomeje (Zdroj: SITA)

PRAHA - Boj s rakovinou vyhral, ten s alkoholom však zatiaľ prehráva. Jiří Pomeje (53) už dlhší čas zápasí s psychickými problémami, ktoré sa teraz vystupňovali natoľko, že mu záchranné koleso hádže rodina aj najbližší priatelia.

Tragická smrť exmanželky Ivety Bartošovej (†48), zákerná rakovina a následná strata zamestnania sa poriadne podpísali na zdraví českého herca a dabéra. Ten najnovšie poriadne vystrašil svoje okolie aj fanúšikov, keď médiám poslal SMS správu s hrôzostrašným odkazom: „Zabila ma moja žena”.

Nečudo, že po tejto správe sa jeho najbližší zmobilizovali a pre herca sa snažia zabezpečiť nevyhnutnú lekársku pomoc. „S Jirkovým otcom nerobíme nič iné, len hľadáme patričné zdravotnícke zariadenie, kam by sme ho okamžite umiestnili… Problém má s alkoholom aj liekmi. Už nevníma ani to, keď naňho revem, že je sfetované hovädo,” prezradil pre český portál extra.cz Pavel Pásek, ktorý sa zhostil pokusu o jeho záchranu.

Rozhovorila sa aj jeho súčasná manželka Andrea, s ktorou je momentálne v rozvodovom konaní. Odhalila desivé detaily o jeho závislosti od alkoholu a s ňou súvisiace problémy. „Vôbec sa s ním v posledných týždňoch nedalo hovoriť. Riešil len nezmysly, nenechal si vysvetliť, stále opakoval dookola ako kolovrátok. Úplne prišiel o logické uvažovanie. Snáď čoskoro bude normálny. Aj kvôli dcére Aničke by som bola veľmi rada. Chcem, aby jej otec bol zase v poriadku.”

A práve dcéra Anička by mohla byť poslednou nádejou pre svojho otca. Podľa dostupných informácií má totiž Pomeje strach, že dcérku by mohol adoptovať súčasný priateľ jeho manželky a rozhodol sa bojovať.

Jiřího Pomeje si môžete pamätať hlavne z dabingov, ale aj z filmov Anjelska tvár, Kameňák 2, Nahota na predaj a mnohých ďalších.

Viac o téme: Jiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu