Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čím starší, tým má v posteli mladšiu: Známy herec má na sexi kočky skrátka nos!

Sean Penn Zobraziť galériu (7)
Sean Penn (Zdroj: SITA)

HAWAI - Nejeden chlap mu môže závidieť! Herec a režisér Sean Penn, ktorý dnes oslavuje 58. narodeniny, má na konte množstvo úspechov, vrátane dvoch sošiek Oscarov. Nudný rozhodne nie je ani jeho súkromný život. Okolo tejto hollywoodskej hviezdy sa vždy motali krásne ženy. Zauimavé je, že s rastúcim vekom si vždy našiel mladšiu partnerku. Aktuálne randí s 26-ročnou Leilou George, ktorá by mu pokojne mohla byť dcérou.

Aj Sean Penn si v týchto dňoch uživa oddych a sladké nič nerobenie. Paparazzi ho zvečnili na ostrove Oahu, kde mu robí spoločnosť mladá milenka Leila. Štíhla, 26-ročná kráska sa tiež živí ako herečka a so Seanom tvoria pár zhruba dva roky. 

 

Sean Penn oddychuje v spoločnosti mladej milenky.
Zobraziť galériu (7)
Sean Penn oddychuje v spoločnosti mladej milenky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nemenej šarmantná však bola aj Leilina predchodkyňa - Charlize Theron. Seanov vzťah so 43-ročnou blondínkou bol dosť vážny, vraj boli aj zasnúbení. Namiesto svadby však po roku a pol prišiel rozchod. 

Sean Penn a Charlize Theron tvorili sympatický pár.
Zobraziť galériu (7)
Sean Penn a Charlize Theron tvorili sympatický pár.
 

Poriadne búrlivý bol Seanov vzťah s herečkou Robin Wright. Tá bola jeho manželkou v období rokov 1996 - 2010 a majú za sebou viacero rozchodov a momentov, kedy sa dali znovu dokopy. Dvojica má spolu dcéru Dylan Frances a syna Hoppera Jacka. Robin má v súčasnosti 52 rokov, vyzerá ozaj skvele a pred pár dňami sa vydala za svojho priateľa Clementa Giraudeta.

Sean Penn a Robin Wright majú za sebou búrlivé manželstvo a spája ich syn a dcéra.
Zobraziť galériu (7)
Sean Penn a Robin Wright majú za sebou búrlivé manželstvo a spája ich syn a dcéra.  (Zdroj: SITA)

Veľkou láskou Seana Penna bola aj slávna speváčka Madonna, z ktorej je dnes už šesťdesiatnička. Dvojica spečatila svoju lásku svadbou v roku 1985. Ich manželstvo trvalo štyri roky a bolo plné vášne, ale aj škandálov. Herec slávnu speváčku dokonca týral a záutočil na ňu aj bejzbalovou pálkou. Napriek všetkému obaja dnes spolu veľmi dobre vychádzajú a blondínka o ňom hovorí ako o najväčšej láske svojho života. 

Madonna a Sean Penn si toho spolu dosť prežili.
Zobraziť galériu (7)
Madonna a Sean Penn si toho spolu dosť prežili.  (Zdroj: MGM)
 

Viac o téme: Sean Penn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu