Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Selfie slávnych herečiek vyvolala obrovské nadšenie: Keď uvidíte FOTO, pochopíte

Drew Barrymore a Cameron Diaz vo filme Charlieho anjeli. Zobraziť galériu (8)
Drew Barrymore a Cameron Diaz vo filme Charlieho anjeli. (Zdroj: Columbia Pictures)

LOS ANGELES - Len pozitívne reakcie! Herečky Drew Barrymore (43) a Cameron Diaz (45) netreba nikomu predstavovať. Obe majú za sebou slušnú kariéru a medzi sebou vrúcny kamarátsky vzťah. Pred pár dňami potešili mnohých priaznivcov, keď na instagrame zverejnili spoločnú momentku. Pózujú na nej totiž tak, ako ich Boh stvoril...

Nečudo, že sú obľúbené! Od čias, keď Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu stvárnili sexice vo filme Charlieho anjeli ubehlo už dlhých 18 rokov. Pribúdajúci vek však ani jednej z nich neubral na šarme.

Selfie slávnych herečiek vyvolala
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Columbia Pictures)

A rovnako silná je aj ich fanúšikovská základňa. Dôkazom je momentka, ktorú Drew nedávno zverejnila na instagrame. Pózuje na nej spoločne s Cameron a obe na sebe nemajú ani štipku mejkapu. Vykašľali sa tiež na retuš, či rôzne filtre a svetu hrdo ukázali svoje prirodzené tváre vrátane nedostatkov. Barrymore má fľaky a pigmentové škvrny. Diaz, ktorú dlhé roky trápilo silné akné, má zreteľné vrásky okolo očí. 

Aj napriek tomu (a možno práve vďaka tomu :) bola prirodzená momentka hneď lajkovaná. Momentálne ju takýmto spôsobom ocenilo 1 775 819 uživateľov instagramu. „Stále moje najobľúbenejšie herečky. Netreba vám žiadne filtre, keď sa milujete presne také, ako ste. Krása!” rozplýval sa jeden z fanúšikov. „Mám pocit, že starnete do krásy,” pridal sa ďalší. 

Verejnosť ocenila tiež to, že Drew a Cameron sú dobrými kamoškami aj po toľkých rokoch. „Je mi vernou, zábavnou a skvelou kamarátkou. Sme k sebe úprimné a tvrdo pracujeme na našich životoch i priateľstve,” uviedla v minulosti Drew.  

FOTO nenalíčených herečiek Drew Barrymore a Cameron Diaz nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Cameron DiazDrew BarrymoreCharlieho anjeli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu