Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantná FOTO fešáka z obľúbenej telenovely: V obkľúčení holých pŕs!

Fernando Carrillo Zobraziť galériu (9)
Fernando Carrillo (Zdroj: Instagram)

BUENOS AIRES - Ako z flmu pre dospelých! Herec Fernando Carrillo (52) je v našich končinách známy najmä vďaka účinkovaniu v obľúbenej telenovele Rosalinda. Ako sladký fešák Fernando José si získal srdcia mnohých žien. A skvele vyzerá aj v súčasnosti, čo pravidelne dokazuje príspevkami na instagrame. Pred pár dňami tam však zverejnil kontroverzný záber, ktorým vyvolal značne pohoršenie.

Herca menom Fernando Carrillo sleduje na instagrame množstvo žien. Aj preto sa rozhodol zdôrazniť, že nežné pohlavie by si malo dávať pozor na rakovinu prsníka. Zákerná choroba mu totiž vzala jeho milovanú mamu... Avšak spôsob, ktorý charizmatický herec zvoli, nebol najvhodnejší. 

Fernando totiž zverejnil šokujúcu momentu, na ktorej pózuje obkolesený nahými ženskými vnadami. „Vedeli ste, že rakovina prsníka je hlavnou príčinou smrti u žien do 40 rokov?” pripísal herec ku fotke. 

Na otázku mu však odpovedal málokto. Mnohé fanúšičky boli totiž z kontroverznej fotky zhrozené. Chlapi sa však zväčša potešili a dali bez okolkov najavo, že by si to s Fernandom pokojne vymenili. Instagram fotku kvôli nevhodnému obsahu zmazal. 

Pikantnú FOTO herca Fernanda Carrilla nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: RosalindaFernando Carrillo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu