Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodina strpčuje vojvodkyni Meghan život: Och, tá hanba!

Vojvodkyňa zo Sussexu Zobraziť galériu (9)
Vojvodkyňa zo Sussexu (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Famíliu si nevyberieš! Svoje by o tom vedela hovoriť aj Meghan Markle (36), z ktorej je od soboty vojvodkyňa zo Sussexu. Krásna herečka sa sobášom s princom Harrym (33) stala súčasťou britskej monarchie, čo sa niektorí členovia jej rodiny rozhodli využiť na zviditeľnenie sa.

Z týchto správ musí byť "nadšená"! Hádam celý svet vie, že Meghan Markle k oltáru neviedol jej otec Thomas, ale princ Charles. Spomínaný pán sa vyhovoril na zdravotné problémy. Mnohí sa však nazdávajú, že po trapase s paparazzmi zabermi, keď sa sám dohodol s bulvárnymi fotografmi, jej už viac nechcel robiť hanbu. 

Nie príliš príjemné museli byť pre Meghan aj vyjadrenia jej starších nevlastných súrodencov. Tí pre médiá rozprávali o tom, že kráľovská rodina sa bude za ňu hanbiť a varovali Harryho pred sobášom s ňou. Nečudo, že ich herečka na svadbu vôbec nepozvala. Rovnako tak ani svojich synovcov - Thomasa a Tylera.

Aj napriek tomu, že sa príbuzni nevesty veľkolepej svadby nezúčastnili, postarali sa o to, aby na seba strhli dávku pozornosti. Synovec Tyler je pestovateľom marihuany a v týchto dňoch vyšľachtil odrodu, ktorú pomenoval Markle Sparkle. Ide o druh "trávy", ktorá ma sladkú príchuť čučoriedok a jej 28 gramov sa predáva za 150 dolárov.  

Podnikavý synovec sa rozhodol osláviť sobáš svojej tety priamo v Londýne, kde so sebou na výlet zobral aj ďalších príbuzných. Podľa medializovaných informácií sa Tyler v istom londýnskom klube postaral o rozruch, keď u neho ochrankári našli nôž. „Mám ho so sebou kvôli ochrane. Donald Trump hovorí, že Londýn je ako vojnová zóna,” obraňoval sa. 

Nuž, kým po svadbe Kate a Williama bol v médiách ospevovaný zadok jej sympatickej sestry Pippy, súrodenci Harryho Meghan jej zatiaľ robia len hanbu...

Synovci krásnej Meghan - Thomas a Tyler využili príležitosť, aby sa zviditeľnili. Spoločne sa objavili aj v šou Good Morning Britain.
Zobraziť galériu (9)
Synovci krásnej Meghan - Thomas a Tyler využili príležitosť, aby sa zviditeľnili. Spoločne sa objavili aj v šou Good Morning Britain.  (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Princ harryKráľovská svadbaMeghan markleKráľovská rodna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu