Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Budete si chcieť vypichnúť oči! Živý Ken v negližé

Rodrigo Alves Zobraziť galériu (6)
Rodrigo Alves (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nič pre slabšie povahy! Rodrigo Alves (34) je zjav, ktorý sa tak často nevidí. "Fešáčik" je totiž posadnutý plastickými operáciami, vďaka ktorým ho celý svet pozná ako živého Kena. A hoci to vyzerá tak, že už nemá ako šokovať, opak je pravdou. Pozrite sa!

Zámer splnený! Rodrigo Alves je človek, za ktorým sa na ulici určite otočí každý. Vďaka svojej túžbe podobať sa na Kena sa zviditeľnil a pravidelne sa o ňom hovorí v médiách. Aj preto sa to rozhodol využiť a najnovšie podporil kampaň, ktorá je proti stereotypnému rozdeľovaniu ľudí na mužov a ženy. 

Rodrigo sa pred objektívom predviedol napríklad v kostýme Playboy zajačika, či v provokatívnej spodnej bielizni a s blonďavou parochňou na hlave, výrazným mejkapom i dlhými nechtami. Kontroverzné fotky svoj účel splnili, je však otázne, či v ľuďoch vyvolávajú príjemné pocity. 

Šokujúce sú však aj Rodrigove najnovšie vyhlásenia. Každá ďalšia plastická operácia by totiž ohrozila jeho zdravie, a tak sa rozhodol s nimi skoncovať. V budúcnosti plánuje vyzbierať peniaze pre ľudí, ktorí nejaký zákrok potrebujú a nemôžu si to dovoliť. No, povedali by ste, že má Rodrigo také dobré srdce?

FOTO živého Kena v negližé nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Rodrigo AlvesŽivý Ken
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu