Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zmachlená Claudia Schiffer, vyrehotaný Schwarzenegger a strašne sexi Nemka!

Arnold Schwarzenegger s priateľkou Heather Milligan sa zúčastnili odovzdávania cien Bambi.  Zobraziť galériu (9)
Arnold Schwarzenegger s priateľkou Heather Milligan sa zúčastnili odovzdávania cien Bambi. (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Vo štvrtok večer sa v Nemecku konalo udeľovanie cien Bambi, ktorého sa zúčastnilo vicero hviezd svetového šoubiznisu. Na červenom koberci sa predviedla modelka Claudia Schiffer (47), ktorá stavila na výrazné líčenie. Zaujali však aj herec Arnold Schwarzenegger (70), či nemecká speváčka Helene Fischer (33). Tá vyzerala v provoktívnej róbe naozaj skvele. Pozrite!

Bambi Awards sú ocenenia, ktoré už roky udeľuje jedno z popredných európskych nakladateľstiev - Hubert Burda Media. Lauréatmi sú jedinci, ktorí sú výnimoční v tom, čo robia a sú inšpiratívni pre ostatných. Tento rok sa konal už 69. ročník.

Sošku pozlátenej srnky si odniesli domov napríklad aj modelka Claudia Schiffer, herci Hugh Jackmann, Diane Kruger, Arnold Schwarzenegger, ale aj speváčka Helene Fischer.  

Ako už býva zvykom, na slávnostnom koberci nebola núdza o zaujímavé momenty. Claudia Schiffer sa predviedla v róbe červenej farby a vyrazné bolo aj jej líčenie. V porovnaní s ňou stavila nemecká speváčka Helene Fischer na jemnosť. Provokatívne strihané šaty odhalili jej dokonalé nohy, čo nepochybne ulahodilo očiam prítomných pánov. Vrátane Arnolda Schwarzeneggra, ktorý sa na všetky strany nadšene usmieval.     

FOTOGRAFIE z odovzdávania cien nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerClaudia SchifferHelene FischerBambi Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu