Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebritné 50-tničky pokope: Bože môj, jedna krajšia ako druhá!

Tieto hviezdy sa starnutia báť nemusia. Zobraziť galériu (10)
Tieto hviezdy sa starnutia báť nemusia. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vek je len číslo! V pondelok večer sa konala slávnostná premiéra počinu Kingsman: Zlatý kruh, v ktorom si zahrali viaceré herecké hviezdy. Spomenúť možno napríklad Halle Berry a Julianne Moore. Tie boli na červenom koberci neprehliadnuteľné. Zažiarili ale aj speváčka Kylie Minogue, či modelka Claudia Schiffer. Verili by ste ale, že každá z nich už patrí medzi päťdesiatničky?

Nemecká supermodelka Claudia Schiffer oslávila 47. narodeniny koncom augusta, avšak pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Blondínka vďačí za štíhlu figúru prechádzkam, jóge a pilatesu. Zároveň vyhlasuje, že základom krásy je voda, a tak ženám odporúča dodržiavať pitný režim. Čo sa týka starostlivosti o pleť, nedá dopustiť na masáže tváre, pílingy, masky a kvalitné krémy.

Claudia Schiffer
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Kylie Minogue sa v spoločnosti ukázala zhruba pol roka po rozchode s mladým milencom Joshuom Sasse a v bielych šatách priam žiarila. Človeku sa pri pohľade na ňu až nechce veriť, že v máji oslávi okrúhlu 50-tku. Jej najväčším receptom na krásu je optimizmus a dobrá nálada. Z domu nevyjde bez kvalitného opaľovacieho krému a cigaretu by ste v jej ruke určite nenašli. 

Kylie Minogue
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
  

Hoci má Halle Berry už 51 rokov, sexi outfitom sa nevyhýba. Nedávno zaujala poriadne odvážnym výstrihom, na pondelkovej premiére provokovala v priesvitnom. Známej herečke bola v devätnástke diagnostikovaná cukrovka, a tak sa vyhýba sladkostiam a pečivu. Čo sa týka pohybu, preferuje najmä kardio tréningy. 

Halle Berry
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Najstaršia, ale určite nemenej šarmantná Julianne Moore (56) bola v trblietavej róbe neprehliadnuteľná. V kondícii sa udržiava vďaka jóge. Tú podľa vlastných slov nepotrebuje cvičiť každý deň, ale dbá o to, aby to bolo pravidelné. Vyhýba sa priamemu slnečenému žiareniu a tiež nedá dopustiť na kvalitnú kozmetiku a pravidelný pitný režim. 

Julianne Moore
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Claudia SchifferHalle BerryKylie MinogueJulianne Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu