Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas britskej hviezdičky: Dievča zlaté, si sa videla v zrkadle?!

Jessica Woodley Zobraziť galériu (8)
Jessica Woodley (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Toto jej nevyšlo! Jessica Woodley (22) je v rodnej Británii známa vďaka účinkovaniu v reality šou Made in Chelsea, kamarátstvu s modelkou Lottie Moss (19), či nedávnemu škandálu, keď na festivale šňupala biely prášok. V týchto dňoch vyrazila do nočných ulíc nalíčená tak, že pohľad na ňu mnohých pobavil.

Jessica Woodley je bulvárnym fotografom dobre známa. Najmä potom, čo ju nedávno zvečnili v situácii, ktorá ju nevykreslila v tom najlepšom svetle. Sediac na obrubníku totiž vdýchla cez nos podozrivý biely prášok.   

K škandálu sa hviezdička reality šou Made In Chelsea príliš nevyjadrovala. Avšak nevyhýba sa ani spoločenským podujatiam a zábave. Počas uplynulého týždňa zavítala na párty, ktorú v jednom z londýnskych barov usporiadala istá športová značka. 

Mladá hviezdička stavila na trendy kúsok - crop top, ktorý doplnila širšími džínsami. Vršok toho z jej opáleného tela dosť odhaľoval. Jessica ale najvac zaujala nevhodným odtieňom mejkapu, ktorý bol o dosť svetlejší, než jej pokožka. Riadny trapas, čo? 

Jessica Woodley si vyrobila trapas, keď si na tvár naniesla oveľa svetlejší mejkap.
Zobraziť galériu (8)
Jessica Woodley si vyrobila trapas, keď si na tvár naniesla oveľa svetlejší mejkap.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jessica WoodleyMade in Chelsea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu