Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Legendárny Stevie Wonder sa opäť oženil: Áno povedal po tretíkrát

Stevie Wonder Zobraziť galériu (6)
Stevie Wonder (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák, skladateľ, textár a multiinštrumentalista Stevie Wonder sa oženil so svojou snúbenicou Tomeekou Robyn Bracy. Ako informuje magazín People, dvojica si povedala svoje áno cez víkend v hoteli Bel-Air v Los Angeles.

"Bola to nádherná svadba. Obrad bol veľkolepý a veľmi romantický. Boli tam aj celebritní hostia, vrátane Johna Legenda," uviedol nemenovaný zdroj, ktorý dodal, že sa na sobáši podieľali všetky jeho deti. Na oslave údajne vystúpil spevák a hudobník Babyface. Podľa anglického denníka the Sun na nej spievali aj Pharrell Williams a Usher.

Pre 67-ročného Wondera je manželstvo so 42-ročnou Bracy už tretím takýmto zväzkom. V rokoch 1970 až 1972 bol ženatý so Syreetou Wright, v rokoch 2001 až 2012 zase s Kai Millard. Wonder má dovedna deväť potomkov, pričom dve deti má s Bracy.

Stevie Wonder, vlastným menom Stevland Hardaway Morris, vydal prvý album The Jazz Soul Of Little Stevie v roku 1962. Zatiaľ poslednú štúdiovku A Time To Love uviedol na trh v roku 2005. Medzi jeho najznámejšie single patria napríklad Superstition, You Are The Sunshine Of My Life, I Just Called To Say I Love You, Ebony And Ivory (feat. Paul McCartney ), Part-Time Lover alebo You Haven't Done Nothin'.

Na konte má 25 cien Grammy, pričom americká Národná akadémia nahrávacích umení a vied mu udelila aj Grammy za celoživotný prínos. Je držiteľom Oscara, Zlatého glóbusu, členom Rock'n'rollovej a tiež Skladateľskej siene slávy. Magazín Rolling Stone ho zaradil na 9. miesto v rebríčku 100 najlepších spevákov všetkých čias.

Viac o téme: Stevie Wonder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu