Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Daniel Radcliffe sa zasnúbil: O ruku požiadal túto ženu!

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (6)
Daniel Radcliffe (Zdroj: SITA, Facebook)

NEW YORK - Herec, ktorého fanúšikovia po celom svete milovali ako čarodejníka Harryho Pottera, vraj v týchto dňoch urobil dôležitý životný krok. V zahraničných médiách sa totiž objavila informácia, že slávny Angličan požiadal o ruku svoju dlhoročnú priateľku Erin Darke.

Umelec, ktorý žije v New Yorku na Manhattene, mal pred svojou o rok staršou priateľkou pokľaknúť po piatich rokoch vzťahu. 

Daniela Radcliffa preslávila spomínaná rola čarodejníka Harryho Pottera, do ktorej ho obsadili, keď mal jedenásť rokov. Po adaptácii knižného bestselleru Harry Potter a Kameň mudrcov (2001) si túto úlohu zopakoval ešte vo filmoch Harry Potter a Tajomná komnata (2002), Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004), Harry Potter a Ohnivá čaša (2005), Harry Potter a Fénixov rád (2007), Harry Potter a Polovičný princ (2009) a Harry Potter a Dary smrti 1 a 2. (2010, 2011).

Predstavil sa aj na divadelných doskách Broadwaya, kde účinkoval v muzikáli How To Succeed In Business Without Really Trying a za svoj výkon získal uznanie kritiky. V roku 2012 sa objavil ako mladý právnik v horore Žena v čiernom a v roku 2013 si vo filme Zbav sa svojich miláčikov zahral básnika Allena Ginsberga. Predstavil sa aj v snímkach Horns (2013), Victor Frankenstein (2015) či Podfukári: 2. dejstvo (2016).

Podľa zahraničných médií mal Daniel Radcliffe požiadať o ruku svoju dlhoročnú priateľku Erin Darke.
Zobraziť galériu (6)
Podľa zahraničných médií mal Daniel Radcliffe požiadať o ruku svoju dlhoročnú priateľku Erin Darke.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Daniel RadcliffeHarry Potter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu