Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lesbické vyčínanie známej speváčky: Doma ju čakalo 5 detí, ona sa oblizovala na ulici!

Kerry Katona sa s kamarátkou oblizovala za asistencie fotografov. Zobraziť galériu (7)
Kerry Katona sa s kamarátkou oblizovala za asistencie fotografov. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Matka roka! Kerry Katona (35), ktorá sa zviditeľnila ako členka speváckej formácie Atomic Kitten, neprestáva šokovať. V posledných dňoch plní stránky bulváru nie príliš lichotivými správami. Po opileckom škandále z letiska tu máme lesbické hrátky na verejnosti. Hm, blondínkine deti z nej musia mať radosť!

Na prelome milénia, keď mala Kerry Katona sladkých 18 rokov, žala úspechy so speváckou formáciou Atomic Kitten. Nasledovalo účinkovanie vo viacerých reality šou a pomerne búrlivé roky. V priebehu nich blondínka priberala a chudla, stihla sa trikrát vydať a priviedla na svet päť ratolestí. Tie sa dnes, chúďatká, musia prizerať tomu, ako ich známa mama vyvádza. 


Známa speváčka spadla na úplné dno: Ožratá a vyzlečená sa váľala po ulici!


Nedávno sme vás na topkách informovali o škandále, ktorý si bývalá speváčka vyrobila na letisku, kde sa značne podgurážená váľala po zemi a vyzliekala sa pri tom. Ak mám byť úprimná, nemám pocit, že by som mala niekomu niečo vysvetľovať alebo sa niekomu ospravedlňovať. Veď som bola len ako typický Brit na dovolenke,” komentovala s odstupom času nepríjemný incident Kerry.

Šampanské jej podľa vlastných slov zaúčinkovalo príliš rýchlo, lebo bola nevyspatá, hladná a v strese z letu. Nie je to niečo, čo by sa stávalo bežne. Bola som veľmi opitá a veľmi sa za seba hanbím a som ponížená. Ale nikomu som tým neublížila. Jedine ak, svojej pýche,” dodala blondínka.  

Počas uplynulého týždňa však Kerry opäť prekvapila. V istom londýnskom striptízovom klube najskôr pózovala pri tyči, neskôr predviedla odvážnejšie divadielko. Spoločne s kamarátkou sa za asistencie fotografov vášnivo bozkávala a nechala si obchytkávať prsia.

Hoci viaceré britské médiá tvrdia, že blondínka bola podgurážená a barom sa potácala, ona to popiera. „Nebola som opitá. Len aby bolo jasné, pracovať po tom, čo som sa dozvedela, bola tá najťažšia vec,” vyjadrila sa na twitteri Kerry, čím narážala na smrť blízkeho kamaráta, producenta Davida Gesta. Zvláštny spôsob vyrovnávania sa so smútkom, čo poviete?! 

Viac o téme: Atomic KittenKerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu