Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Promi párik zverejnil FOTO z postele: Herečka ako bohyňa v rajcovnej bielizni!

Katherine Heigl a Josh Kelley sa dali zvečniť v posteli. Zobraziť galériu (7)
Katherine Heigl a Josh Kelley sa dali zvečniť v posteli. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pohľad pre Bohov dopraje celému svetu. Herečka Katherine Heigl (37), známa napríklad zo seriálu Klinika Grace a jej manžel Josh Kelley (36) tvoria dokonalú dvojicu. Potvrdzujú to napríklad zábery, ktorými sa najnovšie pochválili na sociálnej sieti. Zaľúbenci pózovali v perinách a blondínka mala na sebe len dráždivú spodnú bielizeň. Aha, ako jej to pristane!

Katherine Heigl patrí k hviezdam, ktoré s fanúšikmi pravidelne komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí. Delí sa s nimi o svoje pracovné úspechy aj momentky zo súkromia. Naposledy prekvapila fotkami priamo z postele. Pózuje na nich dokonale upravená, polonahá a v náručí svojho milovaného manžela. 

Prominentná dvojica zatiaľ neprezradila, prečo tieto zábery vznikli. Fanúšikovia si ale z toho ťažkú hlavu nerobia, lebo pri pohľade na atraktívnu Katherine strácajú reč. A zatiaľčo jej krivkami sa môže pokochať ktokoľvek, naplno si ich môže užiť len jej manžel Josh. 

Hudobník a herečka sú svoji osem rokov. Vychovávajú spolu dcérky Naleigh a Adalaide, ktoré si spolu adoptovali. Blondínkin švagor sa v nedávnom rozhovore netajil tým, že v rodine prominentnej dvojice panuje idylka. „Majú ten najdokonalejší vzťah, aký som kedy videl. Keď na nich pozeráte, hovoríte si, že presne takto by ste chceli žiť,” poznamenal hudobník Charles Kelley v šou Watch What Happens Live.  

Katherine Heigl vyzerá v spodnej bielizni fantasticky.
Zobraziť galériu (7)
Katherine Heigl vyzerá v spodnej bielizni fantasticky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katherine HeiglJosh Kelley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu