Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Víťazka prvej SuperStar nikdy nevyzerala lepšie: Wau, je z nej krásna žena!

Aneta Langerová sa v roku 2004 stala prvou víťazkou šou Česko hľadá SuperStar. Zobraziť galériu (7)
Aneta Langerová sa v roku 2004 stala prvou víťazkou šou Česko hľadá SuperStar.

PRAHA - Vykľula sa z nej nádherná labuť! Keď sa Aneta Langerová (28) stala v roku 2004 prvou víťazkou šou Česko hľadá SuperStar, bola nevýraznou tínedžerkou. Na imidž si príliš nepotrpela a bola takým škaredým káčatkom. Počas uplynulých rokov vystriedala viacero výstredných účesov, no málokedy sa v súvislosti s ňou skloňovali prívlastky krásna, či pekná. Až doteraz. Dnes je totiž z interpretky atraktívna dlhovlasá brunetka, ktorá má šarmu na rozdávanie.

Čím je staršia, tým je krajšia! Aneta Langerová vhupla do vôd šoubiznisu na prahu dospelosti, keď v roku 2004 zvíťazila v šou Česko hľadá SuperStar. U našich západných susedov išlo o prvý ročník tohto obľúbeného programu a rodáčku z Benešova, čo sa týka úspechu, zatiaľ iný superstarista netromfol.  

Brunetka na svojej kariére stále intenzívne pracuje a zmenou k lepšiemu prešiel aj jej vzhľad. Na krátko vystrihané vlasy nahradila dlhá hriva a speváčka, ktorá po líčidlách príliš nesiahala, dnes do spoločnosti bez mejkapu nechodí. Potvrdila to aj počas festivalu Prague Pride, v rámci ktorého vystúpila a svojím zjavom ohúrila hádam každého. 

Langerová sa otvorene hlási k tomu, že je lesbička. Trvalo však pár rokov, kým to verejne priznala. „Zbavila som sa tak tlaku verejnosti. V sebe som to už mala vyriešené, aj moji najbližší to vedeli. Nemala som potrebu trúbiť do sveta, že som iná, ale v istom okamihu sa mi zdalo prirodzené povedať to. Potom mi začali prichádzať listy od chlapcov a dievčat, ktorí vďaka mne dokázali o svojej láske k rovnakému pohlaviu povedať svojim rodičom,” povedala na margo toho pre portál pravda.sk speváčka.  

Z Anety Langerovej je dnes krásna 28-ročná žena.
Zobraziť galériu (7)
Z Anety Langerovej je dnes krásna 28-ročná žena.


Mohlo by vás zaujímať: Najznámejšia superstaristka sa za rok poriadne vykŕmila: Už sa na seba ani nepodobá!


Viac o téme: Aneta LangerováSuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu