Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Miley Cyrus presedlala na ženy: Toto je jej nový objav!

Stella Maxwell a Miley Cyrus Zobraziť galériu (7)
Stella Maxwell a Miley Cyrus (Zdroj: FB)

NEW YORK - Americká speváčka a herečka Miley Cyrus údajne randí s modelkou Stellou Maxwell, ktorá je jedným z anjelov značky spodnej bielizne Victoria's Secret. New York Daily News o tom informovali interpretkini priatelia.

"Držia sa za ruky, objímajú sa a cítia sa spolu veľmi dobre. Určite tvoria pár," prezradil jeden z kamarátov 22-ročnej rodáčky z mesta Franklin v Tennessee.

Cyrus a 25-ročnú Maxwell zoznámila speváčkina kamarátka a asistentka Cheyne Thomas. Tá tvrdí, že si hneď padli do oka. Dvojica sa ukázala napríklad na festivale South by Southwest v Austine a zabávali sa spolu aj v Las Vegas. Partnermi interpretky boli v minulosti Nick Jonas, Liam Hemsworth či Patrick Schwarzenegger. To, že sa jej páčia aj ženy, vedela vraj už dávno a ako 14-ročná sa s tým zdôverila svojej mame. 

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011) o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala tiež hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013), vďaka ktorému získala nomináciu na cenu Grammy. 

Stella Maxwell je rodáčkou z Belgicka. Jej fotografie sa objavili v magazínoch ako Elle, Glamour či Vogue. Predvádzala napríklad pre Jeremyho Scotta a Marca Jacobsa a bola tiež tvárou značiek Alexander McQueen, Asos, Ermanno Scervino, H&M, Puma, River Island, Urban Outfitters alebo Vianel. 

Viac o téme: Miley CyrusStella Maxwel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu