Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pikantné odhalenie mladej speváčky: Holé prsia kryla rukami, nepomohlo!

Tove Lo sa postavila pred kamery úplne nahá. Prsia si zakrývala rukami, no na prítomných vykukla jej bradavka. Zobraziť galériu (9)
Tove Lo sa postavila pred kamery úplne nahá. Prsia si zakrývala rukami, no na prítomných vykukla jej bradavka.

LOS ANGELES – Ukázala aj to, čo (ne)chcela! Tove Lo (27) je škandinávska speváčka, ktorá na hudobnom poli nie je až tak známa ako kolegyne so zvučnými menami. Všetko ale nasvedčuje tomu, že fanúšikovská základňa mladej brunetky sa v blízkej dobe zväčší. Minimálne o pár mužských priaznivcov. Umelkyňa sa totiž vo svojom najnovšom videoklipe ukáže úplne nahá. Prezrádzajú to zábery z jeho nakrúcania, na ktorých okrem kriviek odhalila aj bradavky.

Nahota predáva! Toho si je očividne vedomá aj speváčka Tove Lo, ktorá v uplynulých dňoch pracovala na najnovšom videoklipe. Že ním poteší najmä pánov, o tom niet pochýb. Ukáže sa v ňom totiž v Evinom rúchu. Nuž, a pohľad na krivky mladej Švédky stojí skutočne za to.

Video sa nakrúcalo na pláži a Tove Lo sa pri ňom poriadne odviazala. Pred kamerou sa pretŕčala najskôr v plavkách, potom úplne nahá. Počas nakrúcania eroticky ladených scén sedela tak, aby jej intímne partie zostali skryté. Rukami si schovávala aj odhalené vnady. A hoci sa veľmi snažila, na prítomných i tak vykukla jej bradavka.

Tove Lo však nepatrí k ženám, ktoré by si z takejto situácie robili ťažkú hlavu. Okrem toho, že nie je žiadna hanblivka, prezentuje sa aj otvorenosťou. „Spoločnosť stále vyvíja tlak, aby boli dievčatá dobré a správali sa perfektne. Ale vždy je tu možnosť napraviť svoje chyby, takže sa netreba báť vyjadriť svoj názor,” poznamenala v jednom z rozhovorov mladá speváčka. Nechajme sa teda prekvapiť, čím sa pokúsi zaujať nabudúce. 

Tove Lo sa počas nakrúcania videoklipu postarala o pikantné odhalenie.
Zobraziť galériu (9)
Tove Lo sa počas nakrúcania videoklipu postarala o pikantné odhalenie.


Pozrite si tiež: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu