Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z tejto modelky vám padne sánka! 50-ročné TELO v miniatúrnych bikinách

Elle Macpherson má aj krátko pred 51. narodeninami dokonalú postavičku. Zobraziť galériu (5)
Elle Macpherson má aj krátko pred 51. narodeninami dokonalú postavičku.

BAHAMY – Očarujúca! Presne taká je Elle Macpherson, ktorá už o pár dní oslávi 51. narodeniny. Topmodelka prezývaná Telo má totiž aj v čase, keď sa mnohé jej rovesníčky hanbia vyzliecť, figúru hodnú obdivu. Blondínka najnovšie predviedla svoje krivky v úsporných plavkách, ktoré zakrývali naozaj len to najnutnejšie. Pri pohľade na ňu musí byť každému jasné, že ešte rozhodne nepatrí do starého železa.

Telo, ktoré rozpáli každého! Elle Macpherson je súčasťou svetového modelingu desaťročia. A hoci sa už radí medzi päťdesiatničky, pre mladé manekýnky je stále silnou konkurenciou. Pod šatami totiž skrýva krivky, ktoré vyrazia dych hádam každému. Naposledy predviedla plavovláska svoje božského telo počas fotenia plavkových záberov pre magazín Harper´s Bazaar Australia.

Pri pohľade na to, ako dvojnásobná mamička dokonale vyzerá, si mnohí kladú otázku, v čom tkvie tajomstvo jej úspechu. „Vo svojich 40 rokoch som prestala piť alkohol a brať akékoľvek lieky. Zamerala som sa na svoje zdravie a wellness,” prezradila v rozhovore pre magazín Ocean Drive topmodelka.

Zároveň dodala, že z pribúdajúceho veku si ťažkú hlavu vôbec nerobí. „Nepociťujem žiadny tlak z toho, že som päťdesiatnička. Možno aj preto, že som sa na túto fázu života vopred pripravila,” poznamenala krásna Elle, ktorá môže byť vzorom pre všetky svoje rovesníčky. 

Elle Macpherson vyzerá v úsporných bikinách ako bohyňa.
Zobraziť galériu (5)
Elle Macpherson vyzerá v úsporných bikinách ako bohyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu