Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najotrasnejšie nohy šoubiznisu: Top celebritám vykúka z topánok ozajstná hrôza!

Mnohé celebrity si potrpia na ukážkový zovňajšok, no na svoje zdeformované chodidlá v topánkach kašlú. Zobraziť galériu (6)
Mnohé celebrity si potrpia na ukážkový zovňajšok, no na svoje zdeformované chodidlá v topánkach kašlú. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LOS ANGELES – Od dokonalosti majú poriadne ďaleko! Keď sa hollywoodske hviezdy pretŕčajú na červenom koberci, zvyčajne si potrpia na dokonalé líčenie, kreatívny účes a čo najzaujímavejšie šaty. Zo sandálov im však neraz vytŕčajú zdeformované chodidlá, ktoré celkový dojem totálne znemožnia. Pozrite si to najškaredšie, čo v sa premáva v mekke americkej kinematografie.

Aj vďaka megaúspešnému projektu Sex v meste sa Sarah Jessica Parker stala vzorom pre tisíce žien a novodobou módnou ikonou. Herečka medzi smotánkou výberom róby zvyčajne nesklame, no rozhodne by mala klásť väčší dôraz na pedikúru a výber topánok. Jej stareckým chodidlám s pletencami žíl a zhrubnutou kožou totiž sandále už tak veľmi nesvedčia.

Sarah Jessica Parker
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

Medzi nestarnúce krásky, ktoré na červenom koberci zakaždým ohúria, patrí oslnivá ryšavka Julianne Moore. Aj ona by si však mala luxusné topánočky pred každou premiérou poriadne odskúšať. Určite by sa tak vyhla trapasu s „vyliezajúcimi“ prstami.

Julianne Moore
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

Svetoznáma, bohatá a vplyvná moderátorka Oprah Winfrey už síce prekročila prah šesťdesiatky, no v kuloároch si stále drží status vkusne obliekanej hviezdy. Zrejme vďaka tomu, že čokoládová veteránka nepohrdne ani módnymi vychytávkami a z času na čas podľahne trendom. Bohužaľ, špicatým lodičkám už aj v našich končinách dávno odzvonilo. Navyše sú určené dámam, ktoré nemajú problém s vytŕčajúcimi kosťami a výrastkami.

Oprah Winfrey
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

O dôležitosti výberu správnej obuvi vie svoje už aj Kim Kardashian, ktorú poučilo najmä prvé tehotenstvo. Kyprej celebrite totiž tak veľmi opúchali chodidlá, že najradšej nosila šľapky. Pred paparazzmi však väčšinou zaťala zuby a svoje zväčšené chodidlá uväznila v príliš tesných topánkach. A tie mohli byť pokojne aj z plastu.

Kim Kardashian
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

Nevzhľadné chodidlá nie sú len výsostnou záležitosťou známych žien. Svojich fanúšikov o tom v minulosti presvedčil Steven Tyler, ktorý holduje sandálom a dokonca si maľuje nechty na nohách. Škoda, že ani takáto úprava vzhľad jeho dokrútených prstov príliš nevylepšuje.

Steven Tyler
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu