Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveriteľne rozmaznaný Bono z U2: To mu vážne do hotelov museli ťahať toto?!

Bono Zobraziť galériu (6)
Bono (Zdroj: SITA)

DUBLIN - Lídrovi írskej kapely U2 Bonovi vozili počas ostatného turné U2 360° do hotelov vlastnú posteľ. V rozhovore pre britský denník The Sun to povedal cestovný manažér Stuart Ross.

"Poznám niekoho, koho prácou počas ostatného turné bolo voziť Bonovu posteľ z hotela do hotela. Bono chcel každú noc spať vo svojej vlastnej posteli," uviedol a dodal, že 53-ročný spevák chcel mať pohodlie pre problémy s chrbtom, pre ktoré kapela v roku 2010 musela presunúť termíny koncertov v rámci turné a zrušiť aj vystúpenie na festivale Glastonbury.

U2 vznikli v roku 1976 a patria k najúspešnejším kapelám na svete, pričom podľa odhadov predali viac ako 150 miliónov kópií albumov. Na konte majú dvanásť štúdioviek a hity ako Sunday Bloody Sunday, One, With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Staring At The Sun, Beautiful Day, Vertigo či Sometimes You Can't Make It On Your Own. Pieseň Ordinary Love, ktorú napísali pre film Mandela: Long Walk to Freedom (2013), získala Zlatý glóbus a má tiež nomináciu na Oscara. Doteraz získali 22 cien Grammy. V roku 2005 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu