Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Angelina po amputácii oslnila na premiére: Jej hrudník prázdnotou nezíva!

Angelina Jolie po boku partnera Brada Pitta vystúpila verejne po prvý raz od amputácie prsníkov. Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie po boku partnera Brada Pitta vystúpila verejne po prvý raz od amputácie prsníkov. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Po prvý raz na verejnosti! Odkedy Angelina Jolie (37) rozpútala mediálny ošiaľ správou o obojstrannom odstránení prsníkov, zdržiavala sa výhradne v súkromí. Kvôli premiére snímky partnera Brada Pitta (49) však vyšla z ulity a svoje toľko diskutované prednosti predviedla v priliehavých šatách. Objem im rozhodne nechýbal.

O ženské tvary určite neprišla! Angelina Jolie nedávno podstúpila preventívny chirurgický zákrok, počas ktorého jej lekári odobrali tkanivá mliečnych žliaz a nahradili ich silikónovými implantátmi. Matka šiestich ratolestí svoje rozhodnutie odôvodnila tým, že je nositeľkou génu BRCA1, kvôli ktorému jej vlastná mama podľahla v mladom veku rakovine prsníka. Na odpoveď, akú veľkosť ženských zbraní si herečka nechala vymodelovať, boli zvedavé tisíce fanúšikov. Podľa čerstvých záberov z londýnskej premiéry snímky World War Z si hollywoodska kráska dala na svojej ženskosti naozaj záležať.

Angelina sa na britskej pôde zjavila v dlhej čiernej róbe, ktorá tesne kopírovala jej ladné krivky. Výstrihu sa síce vyhla, no spod materiálu sa jej jasne rysovali okrúhle prednosti. Smelo tak možno skonštatovať, že napriek náročnej operácii na hereckej dive vôbec nebadať najmenšie zmeny.

Oslnivá brunetka sa po Pittovom boku objavila aj preto, aby mu oplatila podporu, ktorú jej on prejavil v súvislosti s obojstrannou mastektómiou. „Som tu pre Brada. Som naňho veľmi hrdá,“ nechala sa počuť pred pár hodinami. Aby však mohla zavítať na starý kontinent, musela sa zriecť pohrebu svojej milovanej tety Debbie, ktorá nedávno takisto skonala na rakovinu prsníka. Najbližšie okolie jej to nezazlieva: „Angelina bude v nedeľu v Londýne, takže sa pohrebu nezúčastní. Ale je s nami aj mnohými členmi rodiny v kontakte, čo je od nej veľmi pekné a veľa to pre nás znamená,“ prezradil herečkin strýko a manžel zosnulej. Neprajníci ale prízvukujú, že rodina by mala byť na prvom mieste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu