Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto sú najfotogenickejšie celebrity všetkých čias!

Jennifer Aniston, Elizabeth Taylor a David Beckham Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston, Elizabeth Taylor a David Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Najfotogenickejšou celebritou všetkých čias je Elizabeth Taylor. Vyplýva to z ankety webovej stránky www.MyMemory.com, na ktorej sa zúčastnilo 1571 ľudí nad 18 rokov. Každý respondent si mal prezrieť fotografie desiatok celebrít a označiť tie, ktoré podľa neho na fotkách vyzerajú najlepšie.

Vybrať si pritom každý mohol aj viac ako jednu celebritu. "Fotografie tvoria veľkú časť nášho vzťahu s celebritami. Zaujímalo nás, ktoré celebrity podľa britskej verejnosti vyzerajú pred objektívom najlepšie. Je zaujímavé sledovať, že Elizabeth Taylor sa vyšplhala na prvé miesto rebríčka najfotogenickejších celebrít všetkých čias, dokazuje to, že si ju vždy budú ľudia pamätať pre jej nadčasovú krásu," uviedla spoluzakladateľka MyMemory.com Rebecca Huggler.

Šesť miest v desiatke najfotogenickejších celebrít obsadili hviezdy takzvanej Zlatej éry Hollywoodu. Okrem Taylor je to Audrey Hepburn na piatej, Marlon Brando na šiestej, Marilyn Monroe na ôsmej, Sophia Loren na deviatej a James Dean na desiatej priečke. Jediným nehercom v top 10 je futbalista David Beckham, ktorému sa podarilo obsadiť tretie miesto. Najmladšou v rebríčku je 25-ročná Megan Fox, ktorú považujú za jednu z najkrajších mladých herečiek filmového priemyslu. V rebríčku najfotogenickejších však skončila štvrtá, okrem Taylor a Beckhama ju predbehla 42-ročná Jennifer Aniston, ktorá obsadila striebornú priečku. Na siedmom mieste skončila Angelina Jolie, jej partnerovi Bradovi Pittovi uniklo miesto v Top len "o vlások". Aby predbehol desiateho Jamesa Deana, chýbalo mu vyše jedného percenta hlasov.

Desať najfotogenickejších celebrít všetkých čias podľa webovej stránky www.MyMemory.com:

1) Elizabeth Taylor - 72 percent hlasov
2) Jennifer Aniston - 69 percent hlasov
3) David Beckham - 66 percent hlasov
4) Megan Fox - 61 percent hlasov
5) Audrey Hepburn - 58 percent hlasov
6) Marlon Brando - 53 percent hlasov
7) Angelina Jolie - 52 percent hlasov
8) Marilyn Monroe - 49 percent hlasov
9) Sophia Loren - 41 percent hlasov
10) James Dean - 38 percent hlasov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu