Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Slovanská kráska: Jej dráždivé krivky nemajú konkurenciu!

Monika Pietrasinska Zobraziť galériu (12)
Monika Pietrasinska (Zdroj: SLC Lingerie)

POĽSKO - Jej krivky sú na zabitie! Monika Pietrasinska (23) je ďalším zvodným exportom zo slovanskej časti Európy. Sexi brunetka dokazuje, že sa nemá za čo hanbiť - a ani sa nehanbí. Svoje objemné prsia aj guľatý zadoček ukazuje bez najmenšieho problému!

Tmavá hustá hriva, svetlé oči a dokonalé telo! Monika opäť potvrdzuje to, čo sa vo svete hovorí o kráse dievčat z našej časti Európy. Krásu jej tela ocenila aj jedna z firiem vyrábajúcich spodnú bielizeň, ktorá si ju vybrala za svoju tvár - alebo skôr telo!

Na všetky spôsoby! Kráska z Poľska sa na fotografiách predviedla naozaj v rôznych zvodných pózach. Vyskúšala si úlohu policajtky – dračice v čiernom latexe, ale aj poslušnej slúžtičky, ktorej nechýbala biela zásterka a na hlave čepček. Nuž a netreba azda dodávať, že všetky outfity odhaľovali viac ako len kúsok z jej dokonalého tela!

Monika má za sebou vďaka svojim mieram 91-61-89 už nejednu reklamu na plavky či spodnú bielizeň. Po fotení najradšej oddychuje pri r´n´b, ale keď sa potrebuje nabiť energiou, pustí si house. Jej najobľúbenejšie auto je Aston Martin DB9 a nikdy neodolá dobrému mojitu. Táto dáma si jednoducho potrpí na kvalitu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu