Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianová PREHOVORILA: Pravý DÔVOD odchodu z Markízy!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (20)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Moderátorka Marianna Ďurianová (46) patrí medzi ostrieľané tváre z televíznych obrazoviek. Počas svojej dlhoročnej kariéry, ktorá začala pred 20 rokmi v RTVS, vystriedala niekoľko médií a nakoniec zakotvila opäť vo verejnoprávnej televízii. Najväčším šokom pre verejnosť však určite bol jej odchod z Markízy. A aktuálne nám blondínka prezradila pravý dôvod, prečo tak urobila!

Rozhovor s Mariannou Ďurianovou (Zdroj: Maarty Von B)

Pred pár dňami sa v centre Bratislavy, v historickej budove Ministerstva kultúry SR, odohrala veľkolepá módna šou módneho návrhára Fera Mikloška. Jeho Drámu, ako znel názov prehliadky, sme si nenechali ujsť ani my a rovnako sa prišla inšpirovať aj moderátorka Marianna Ďurianová. 

Marianna Ďurianová
Zobraziť galériu (20)
Marianna Ďurianová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pred samotnou šou sme si pôvabnú blondínku odchytili a okrem iného nám prezradila aj pravý dôvod, prečo v roku 2014 po dlhých 13 rokoch odišla z Markízy. A po vystriedaní viacerých médií napokon opäť zakotvila vo verejnoprávnej RTVS? kde pred rokmi svoju kariéru štartovala. „No kruh sa uzavrel, to je pravda,“ skonštatovala Marianna hneď na úvod v našom rozhovore.

Ďurianová PREHOVORILA: Pravý DÔVOD
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: RTVS)

 „Pred dvadsiatimi rokmi som začala ako programová hlásateľka v Slovenskej televízii, kde som síce pôsobila len chvíľu, asi polroka a potom ma vtedajší majiteľ TV Markíza Pavol Rusko oslovil, či by som neprišla na konkurz do jeho televízie. Tak som prišla a strávila som tam krásnych, myslím 14 rokov. Boli to veľmi pekné roky, v zásade moje profesionálne začiatky a dali mi veľmi veľa v rámci kariéry,“ zaspomínala si moderátorka v našom rozhovore na svoje pôsobenie v Záhorskej Bystrici.

Ďurianová PREHOVORILA: Pravý DÔVOD
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Čo však bolo dôvodom, prečo sa v roku 2014 rozhodla z televízie odísť? „Prišla som do etapy, kedy som sa stala mamou a už tá práca nebola pre mňa až taká prioritná. Príliš mi nevyhovoval ten pracovný čas, ktorý tam bol a ten pracovný tlak a všetko dokopy, pretože som si chcela užiť to, že som mamou, takže nastali zmeny. Išla som na materskú, potom som pracovala chvíľku v iných médiách a napokon som sa vrátila späť, odkiaľ som prišla, do RTVS,“ prehovorila otvorene moderátorka.

Ako zvláda skĺbiť pracovné povinnosti s výchovou svojho 10-ročného synčeka Romanka, ale aj to, či bol od malička jej sen stať sa moderátorkou a oveľa viac, sa dozviete z rozhovoru vyššie.

Marianna Ďurianová so svojim synom Romanom na svahu
Zobraziť galériu (20)
Marianna Ďurianová so svojim synom Romanom na svahu  (Zdroj: instagram.com/mariannadurianova)

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu