Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nový pár v šoubiznise? Slovenského herca sme NACHYTALI s jeho kolegyňou... Obidvaja sú po ROZCHODE!

Zobraziť galériu (8)

BRATISLAVA – Ľudia sa rozchádzajú a schádzajú, taký je život. A s rozchodmi sa v slovenskom šoubiznise akoby vrece roztrhlo. Vzťahy dvoch televíznych hviezd sú už minulosťou a jojkárski herci si k sebe našli cestu a zrejme sú viac než len kamaráti. Nachytali sme ich!

Reč je o hercoch z televízie Joj Diane Klamovej (25) a Lukášovi Dózovi (34). Diana sa do povedomia dostala vďaka markizáckemu seriálu Pán profesor, kde sa predviedla ako drzá študentka. Svoj herecký talent si vycibrila natoľko, že neskôr prešla ku konkurencii. Momentálne sa objavuje na jojkárskych obrazovkách v počine Nemocnica.

Iba v auguste tohto roku priznala, že jej idylický niekoľkoročný vzťah s hereckým kolegom Dáriusom Kočim (30) sa skončil. Podľa ich slov sa rozišli v dobrom a ostali kamarátmi. Ešte aj po ich rozchode boli nútení sa stretávať na pľaci, keďže Dárius tiež hral v spomínanom seriáli.

Postupom času sa po herečkinom boku začal objavovať herec Lukáš Dóza. Ten sa zviditeľnil úlohou farára v seriáli Hranica. Taktiež mu v minulosti učarovala kolegyňa z brandže Ráchel Šoltésová (24). V šou Neskoro večer však oznámila, že sa ich cesty rozišli. „To je už pasé,“ odpovedala stroho Petrovi Marcinovi. O tom sme vás informovali na portáli Telkáč.sk.

Diana Klamová a Lukáš Dóza
Zobraziť galériu (8)
Diana Klamová a Lukáš Dóza  (Zdroj: Ján Zemiar)

A vyzerá to tak, že ani jeden z nich nesmúti. Ráchel si nabalila zubára a Lukáš má zrejme slabosť na herečky. Redakcia Topky.sk Lukáša a Dianu viackrát stretla spolu na prominentných akciách. Taktiež sme ich prichytili aj v známom bratislavskom podniku na halloweenskej party, ako spolu náruživo tancujú.

Rozhodli sme sa teda kontaktovať samotného Dózu s otázkou, v akom vzťahu sú s Dianou. Odpovedi sa nijako nevyhýbal. „Ste nás dostali. Áno, pred cca rokom som ju doučoval hranie na zobcovú flautu kvôli jej kastingu skrz modeling a potom sme šli asi po mesiaci spolu do Turčianskych Teplíc na pobyt a začali sme sa viac stretávať. Teraz to tak pomaly nechávame ísť svojou cestou a pomaly sa zbližujeme. Nechcem ale prezrádzať viac,“ potvrdil pre Topky.sk. A tak v šoubiznise zrejme vzniká pomaličky, ale isto nový párik.

Viac o téme: Lukáš DózaDiana KlamováDárius KočiRáchel Šoltésová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu