Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovský ÚSPECH Katky Knechtovej: Reklama na Times Square v New Yorku... Vedia o nej všetci!

Katka Knechtová žiari na Timesquare. Zobraziť galériu (2)
Katka Knechtová žiari na Timesquare. (Zdroj: Instagram KK)

NEW YORK – Málokedy sa stane, že slovenskí speváci prerazia v zahraničí. A nieto ešte v Amerike. Toto sa ale podarilo našej známej speváčke, ktorá sa dostala za veľkú mláku. Na jej obrovskú reklamu medzi ulicami Broadway a Siedmou Avenue sa môžu teraz pozerať naozaj všetci z celého sveta.

Nie je len krásna, pokorná, ale aj šikovná. Katka Knechtová (41) patrí medzi slovenské špičky medzi hudobníčkami. Dôkazom toho je množstvo jej pesničiek, ktoré pravidelne dobýjajú rebríčky hitparát. Svoju šikovnosť potvrdila aj dnešným mega úspechom. Dostala sa do Ameriky.

Galéria: Katka Knechtová

Po neuveriteľných 25 rokoch hudobnej kariéry prerazila za veľkou mlákou a objavila sa na Times Square. Pre Slovákov je tento pocit ešte výnimočnejší, pretože sa to nestáva často. Naposledy sa to podarilo speváčke a raperke Sime, ktorá taktiež zožala úspech na newyorskej najznámejšej križovatke.

Obrovský ÚSPECH Katky Knechtovej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Katka sa týmto triumfom pochválila dnes na sociálnej sieti Instagram, kde sa strhli pozitívne ohlasy a gratulácie na jej adresu. „Je mi obrovskou cťou, že som sa stala súčasťou celosvetovej kampane... Všetkým ženám v hudobnom biznise prajem veľa inšpirácie a veľa lásky,“ napísala dojato. Zagratulovali jej známe mená, zo sveta hudby napríklad Peter Nagy, Adam Ďurica, ale aj Nela Pocisková.

Speváčka a skladateľka bola vybraná medzi ambasádorky do celosvetovej kampane známej streamovacej platformy, ktorá bojuje za rovnoprávnosť žien. Vďaka nej sa ocitla na veľkoplošnej obrazovke, kde ju mohli vidieť naozaj všetci. My Katke gratulujeme a držíme palce pri ďalších podobných úspechoch.

Viac o téme: Katka Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu