Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smútok v Českej televízii: Náhla smrť na dovolenke... Mal len 49 rokov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Česká televízia oplakáva smrť svojho pracovníka zo zákulisia spravodajstva. Jiří Kraus (†49) zomrel náhle na dovolenke v Chorvátsku. Zostala po ňom manželka a dve dcéry, pre ktoré sa jeho zamestnávateľ rozhodol vyzbierať peniaze.

Jiří Kraus pracoval v spravodajstve Českej televízie viac ako 20 rokov. Istý čas aj s manželkou Markétou, ktorá sa ale časom presunula do televízie Prima. 

Smútok v Českej televízii:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook MK)

Jiří bol vášnivý cyklista a svojej záľube sa venoval aj počas dovolenky v Chorvátsku. Bola to však jeho úplne posledná cyklotúra. „Vo štvrtok 4. 8. zasiahla ich rodinu neuveriteľne smutná udalosť. Jirka pri túre na bicykli na dovolenke v Chorvátsku náhle zomrel. Mal iba 49 rokov,” píše sa na stránke, kde Česká televízia vytvorila zbierku na podporu rodiny svojho zamestnanca. 

Po Krausovi okrem manželky zostali aj dve dcéry – 16-ročná Sofia a 19-ročná Viktória. „Výťažok zo zbierky, ktorú organizuje vedúca scénických služieb spravodajstva a športu ČT Jaroslava Voláková, použije rodina na podporu štúdia oboch Jirkových dcér,” uvádza sa na stránke znesnaze21.cz. K zbierke sa pripojila aj televízia Prima a už teraz vyzbierané peniaze presiahli pôvodný cieľ. 

Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Smútok v Českej televízii:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: znesnaze21.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu