Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy Čech NAPADOL cestujúceho vo vlaku: Opitý rozbíjal fľaše, hajloval… Musela zasahovať POLÍCIA!

Vercetti CG Zobraziť galériu (5)
Vercetti CG (Zdroj: Instagram V.C.G.)

PRAHA - Českého rapera Dominika Vyšata, známeho pod umeleckým menom Vercetti Cg, pozná verejnosť najmä vďaka Clash of the Stars, čo sú zápasy ľudí z českej internetovej scény. Vo väčšine prípadov ide o youtuberov, účinkujúcich z reality show či influencerov. Projekt ho síce dostal do povedomia, no oveľa väčší rozruch spôsobil v uplynulých dňoch, keď kvôli nemu musela vo vlaku zasahovať polícia. Opitý rozbíjal fľase, hajloval... Dokonca napadol cestujúceho!

O nepríjemnom incidente informoval český portál eXtra.cz. Tomu sa ozval čitateľ, ktorý celú situáciu videl na vlastné oči. Udialo sa to počas jazdy vo vlaku. „Pri vstupe som si všimol potetovaného mladíka v reštauračnom vozni, ktorý bol zjavne pod vplyvom drog,“ opísal situáciu zdroj, ktorý v ňom okamžite spoznal rapera Vercettiho. A z jeho správania bol naozaj znechutený.

„Rozbíjal fľase, hajloval, slovne napádal spolucestujúcich, dokonca to gradovalo tak, že napadol spolucestujúceho, ktorý skončil v starostlivosti lekárov,“ šokuje čitateľ. Vlak potom zastavil v Prahe v Libni, kde celá súprava asi pol hodiny čakala na príjazd záchranky a polície. „Vercettiho chytili pri neďalekom hypermarkete, kde ho polícia obmedzila na osobnej slobode,“ dodal zdroj.

Známy Čech NAPADOL cestujúceho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.C.G.)

Udalosť potvrdili České dráhy, pražská záchranka aj policajti. „Môžeme potvrdiť, že v nedeľu v Prahe-Libni prebiehal zásah PČR pri vlaku 114. Vlak bol z dôvodu zásahu zdržaný o 24 minút,“ potvrdil pre spomínaný portál hovorca Českých dráh Petr Šťáhlavský.

„Od rušňovodiča sme v nedeľu o pol siedmej večer dostali informáciu, že došlo k napadnutiu dvoch mužov, zo stanice Praha-Libeň sme odvážali jedného vo veku 35 rokov do nemocnice na Bulovke na cetrálny príjem. Šlo o drobné poranenie,“ uviedla hovorkyňa pražskej záchranky Jana Poštová.

Policajti dokonca prezradili, že obaja muži - aj raper, aj napadnutý spolucestujúci - boli pod vplyvom alkoholu. „Došlo k slovnému, potom aj k fyzickému napadnutiu medzi dvomi mužmi, obaja sa podrobili dychovej skúške, u oboch bola pozitívna s výsledkom cez jednom promile alkoholu. Policajti celú udalosť zdokumentovali a v súčasnej dobe prípad preverujú a budú určovať právnu kvalifikáciu,“ vyjadril sa Richard Hrdina z pražskej polície.

Je možné, že okrem alkoholu v tomto prípade zaúradovali aj psychické problémy, ku ktorým sa Dominik v minulosti priznal. „Mám rozdvojenú osobnosť, bipolaritu,“ povedal český mladík a ďalej pokračoval, „Mávam úzkosti, neverím ľuďom, koľkokrát mám deň, kedy zatiahnem žalúzie, vypnem telefón a s nikým nekomunikujem. Nebojím sa to povedať.“ 

Známy Čech NAPADOL cestujúceho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.C.G.)

Viac o téme: Vercetti Cg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu