Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exsuperstaristka len v úsporných bikinách: Ohuruje krivkami… Wau, SEXI MAMA!

Natália Hatalová dráždi fotkami z dovolenky. Zobraziť galériu (8)
Natália Hatalová dráždi fotkami z dovolenky. (Zdroj: Vlado Anjel)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Pred tromi rokmi sa stala mamou, no na sexepíle jej to neubralo ani trochu! Speváčka Natália Hatalová (32) rolu žienky v domácnosti zvláda na výbornú a vyzerá neuveriteľne. Aha, takouto sexi postavičkou v plavkách dráždila na dovolenke!

Natália Hatalová sa do povedomia širokej verejnosti dostala vďaka speváckej šou SuperStar, kde porotcov okúzlila nie len svojím hlasom a výzorom, ale aj špecifickým smiechom. Speváčka a muzikálová herečka aktuálne so svojou rodinou trávi čas v Dominikánskej Republike, kde si naplno užíva slnko, more a svoju krásnu dcérku Viktóriu.

Galéria: Natália Hatalová

Mamička sa nedávno pochválila na sociálnej sieti radou fotiek z tohto raja na Zemi. Pod jednu z nich napísala: „To pozadie za mnou pôsobí tak dokonalo, až sa zdá nereálne, ale poštípte ma, 4. roky sme sa sem tešili a teraz sme tu,“ a dodala, že sa do Karibiku určite vrátia opäť.

Exsuperstaristka len v úsporných
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram N.H.)

No nielen flóra a fauna ostrova je očarujúca, ale aj Natália v odvážnych plavkách, ktoré odhalili jej sexi bruško s piercingom. Neskutočné, akú má postavu. Azúrové more jej ladilo s jej modrými plavkami a hlbokým zvodným pohľadom rovnakej farby.

Aj od svojich fanúšikov získala množstvo pozitívnych komplimentov. „Nádherná maminka,“ okomentoval speváčkin príspevok jeden z nich. Veru, Natália sa o svoje telo stará a zdá sa, že aj to materstvo jej len prospieva. Veď uznajte!

 

Viac o téme: Natália Hatalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu