Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Módne ROŠAMBO na krste speváčky Ronie: Celeste ako Hannah Montana a Mirgová... PREBOHA, čo je rok 2000?!

Ronie speváčka - premiéra videoklipu 2004 Zobraziť galériu (19)
Ronie speváčka - premiéra videoklipu 2004 (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Do čoho sa to obliekli? Akoby sme sa vrátili v čase! V centre Bratislavy sa včera konala predpredmiéra a krst nového videoklipu k piesni 2004 speváčky Veroniky Adamičkovej, známej pod menom Ronie. Speváčka Celeste Buckingham (27) tam dorazila nahodená v blond parochni ako Hannah Montana a Dominika Mirgová (30)? Vyzerá ako z roku 2000!

Veronika Adamičková alias Ronie je známa svojimi módnymi výstrelkami a nadovšetko miluje 90. roky. A presne v takomto duchu sa niesol aj jej včerajší krst videoklipu s názvom 2004. Hostia dostali pozvánky, na ktorých bol jasne určený dresscode: 2000’s. Na akcii to tak pôsobilo, akoby sa zastavil čas.

Celeste Buckingham ako Hannah Montana na predpremiére videoklipu speváčky Ronie (Zdroj: Vlado Anjel)

Hviezda večera sa vyšperkovala do najmenšieho detailu. Lesklé bledofialové široké nohavice jej ladili k mejkapu, nezabudla ani na doplnky a svoje telo skrášlila motýlikmi z kamienkov. A tých podľa vlastných slov mala krátko pred premiérou aj v bruchu. „Pre mňa sú dvetisícky prvé lásky, prví kamaráti, musicboxy, také príjemné motýliky v bruchu,” prezradila nám speváčka. 

Ronie speváčka - premiéra videoklipu 2004
Zobraziť galériu (19)
Ronie speváčka - premiéra videoklipu 2004  (Zdroj: Vlado Anjel)

Kamarátku prišla na akciu podporiť aj speváčka Celeste Buckingham. A doslova počas večera pripomínala Hannu Montanu. Ligotavé mini šaty totiž zaklincovala blonďavou parochňou s ofinkou. „Dneska to bol zrazu taký nápad a som rada, že sme to spravili. Všetci mi hovoria, že vyzerám ako Hannah Montana,” povedala pre Topky.sk.

Celeste Buckingham
Zobraziť galériu (19)
Celeste Buckingham  (Zdroj: Vlado Anjel)

Ďalšou pozvanou bola speváčka Dominika Mirgová, ktorá sa pri výbere svojho stylingu zjavne inšpirovala popovou princeznou Britney Spears. Jej outfit bol veľmi dievčenský, hravý a sexi. Copíky, top s potlačou, ktorý doplnila farebnou kabelkou a lodičkami, no celá Britney. Alebo žeby štýl odkukala od Spice Girls?

Ronie speváčka - premiéra videoklipu 2004
Zobraziť galériu (19)
Ronie speváčka - premiéra videoklipu 2004  (Zdroj: Vlado Anjel)

Nový videoklip speváčky Ronie k piesni 2004 mal včera predpredmiéru. A svetlo sveta uzrie už dnes o 18:00 na jej youtube. Nenechajte si to ujsť!

Viac o téme: Celeste BuckinghamDominika MirgováRonie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu