Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smrť Andyho Hryca: On umieral a jeho žena... vo vážnom stave o poschodie vyššie!

Andy Hryc s manželkou Veronikou Zobraziť galériu (3)
Andy Hryc s manželkou Veronikou

BRATISLAVA - Herec Andy Hryc bojoval s akútnou leukémiou, no nevyhol sa mu ani koronavírus. A nakazil ním aj dcéru a manželku. Tá potom nemohla byť pri ňom, keď umieral.

Herec Andy Hryc zomrel koncom januára 2021. Bojoval s akútnou leukémiou a nakazil sa aj koronavírusom. „Otec nás všetkých nakazil, nie my jeho,” prezradila teraz jeho dcéra Wanda českému denníku Aha!

Smrť Andyho Hryca: On
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook W.A.H.)

No kým ona mala len mierny priebeh choroby, jej mamu Covid-19 skolil tak, že nemohla byť pri svojom umierajúcom manželovi. Delilo ich jedno poschodie. 

Wanda poodhalila aj jeho posledné chvíle. „Už nemohol hovoriť, a tak sme si posielali esemesky. Tá posledná od neho bola: Príď za mnou,” zverila sa. Pani Veronika samozrejme nebola v stave, aby za manželom prišla, a tak odišiel v jej neprítomnosti. Mal pri sebe ale milovanú dcéru. „Vyzeral úplne pokojne, v posledných hodinách sa nestresoval a nemám ani pocit, že by sa bál. To ma teší zo všetkého najviac, že mal pokojný odchod. Bola som pri ňom, dlho sme sa rozprávali a postupne odchádzal. Najprv mu odišlo vedomie, potom dych a srdce, spomaľovalo sa, až sa zastavilo,” opísala Wanda. 

Rodina Hrycovcov
Zobraziť galériu (3)
Rodina Hrycovcov

Galéria: Andy Hryc

Viac o téme: Andy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu