Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vinczeovci sa poriadne nabalia: Adela a Viktor budú v Let´s Dance!

Adela a Viktor Vinczeovci
Adela a Viktor Vinczeovci (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Prekvapivé zmeny! Na topkách sme vás už informovali, že veľkolepá šou Let´s Dance sa už začiatkom marca vráti na obrazovky Markízy. S tanečnou šou je neodmysliteľne spätá Adela Vinczeová (41). Tá súťaž s výnimkou jednej série, keď bola vlastne súťažiacou, moderovala. Chýbať nebude ani v aktuálnej - siedmej sérii. Avšak...

...najobľúbenejšia slovenská moderátorka sa predvedie v úlohe porotkyne. Vôbec prvýkrát tak bude hodnotiť výkony súťažiacich po boku odborníkov na tanec. Markíza zatiaľ oficiálne prezradila len jedno meno z partičky súťažiacich. A to tenistku Dominiku Cibulkovú. V súvislosti so súťažou sa už však hovorí aj o ďalších menách. 


Markizácka šou Let´s Dance plná HVIEZD: Cibulková, sexica z Love Island aj Fero Joke!


Okrem Adely sa však tvorcovia rozhodli v projekte angažovať aj jej manžela Viktora. Ten je síce serióznym moderátorom spravodajstva, avšak už neraz ukázal, že mu sedí aj iný žáner. V projekte Tvoja tvár znie povedome patril medzi najlepších súťažiacich a venuje sa aj divadlu. 

„Vďaka svojej bezprostrednosti a humoru budú obaja skvelým oživením priamych prenosov,” znie komentár tvorcov na sociálnej sieti. Aj medzi divákmi majú prevahu pozitívne reakcie. Vy máte aký názor?

Viac o téme: Adela BanášováLet´s DanceViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu