Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lacko zo SuperStar s hitom Pošta: Uplynuli štyri roky a… Hudba išla bokom, teraz robí TOTO!

Lacko Angyal síce SuperStar nevyhral, no získal si srdcia divákov. Zobraziť galériu (6)
Lacko Angyal síce SuperStar nevyhral, no získal si srdcia divákov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Lacko Angyal sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2018, keď sa prihlásil do speváckej šou SuperStar. Svoje šťastie tam skúsil so svojou vlastnou piesňou o pošte, ktorá sa razom stala hitom. Odvtedy však uplynuli celé 4 roky a... Hudba už v jeho živote nemá miesto. Teraz sa venuje tomuto!

VIDEO: Lacko Angyal sa pred SuperStar predstavil aj v šou Česko Slovensko má talent

Pošta Česko Slovensko má talent

Keď sa Lacko Angyal pred štyrmi rokmi prihlásil do speváckej šou SuperStar, jediným vystúpením si získal porotu aj všetkých divákov. Sympatický mladík so širokým úsmevom na tvári zaspieval vlastnú pieseň o pošte a tá sa razom stala hitom. Verejnosť však zaujal aj jeho neľahký životný príbeh. 

Lacko Angyal si vďaka verejnej zbierke kúpil vlastný byt v Komárne.
Zobraziť galériu (6)
Lacko Angyal si vďaka verejnej zbierke kúpil vlastný byt v Komárne.  (Zdroj: Tv Markíza)

Mladého muža vychovávala iba mama, spoločne žili v skromných podmienkach prenajatej garsónky v Komárne. Navyše pani Angyalová trpí vážnou diagnózou - detskou mozgovou obrnou. Česi a Slováci sa preto spojili a vyzbierali toľko peňazí, že Lacko si na juhu Slovenska mohol kúpiť vlastný byt. 

No a v tom spolu s mamou žije už 2 roky. Televízia Markíza ho v týchto dňoch doma navštívila a zisťovala, čo má exsuperstarista nové. Hudbe sa vraj dnes už nevenuje. Vytlačili ju iné aktivity. „Študujem učiteľstvo telesnej výchovy a slovenského jazyka a literatúry a momentálne som v druhom ročníku v bakalárskom štúdiu,“ prezradil Lacko. 

Lacko v byte žije spolu so svojou mamou.
Zobraziť galériu (6)
Lacko v byte žije spolu so svojou mamou.  (Zdroj: Tv Markíza)

Okrem toho pracuje ako dobrovoľník na základnej škole. „Snažím sa motivovať deti, pomáhať tým deťom,“ pokračoval Angyal. Mama si svojho syna nemôže vynachváliť. „Buď je v škole alebo na zápase alebo je na tréningu. Len príde, naje sa, do postele a už je koniec,“ opisuje pracovitosť svojho syna pani Angyalová. 

A aby toho nebolo málo, mladý študent pracuje aj ako futbalový a futsalový rozhodca. „Nakoľko som rozhodoval za Maďarsko, som sa stal členom programu UEFA pre vzdelávanie mladých rozhodcov, ktorí majú potenciál, aby sa stali medzinárodnými rozhodcami,“ prezradil Lacko. Sám ako rozhodca precestoval veľa krajín. 

Aktuálne Lacko študuje na vysokej škole odbor Učiteľstvo telesnej výchovy a slovenského jazyka a literatúry, okrem toho pracuje ako dobrovoľník na základnej škole a futsalový a futbalový rozhodca.
Zobraziť galériu (6)
Aktuálne Lacko študuje na vysokej škole odbor Učiteľstvo telesnej výchovy a slovenského jazyka a literatúry, okrem toho pracuje ako dobrovoľník na základnej škole a futsalový a futbalový rozhodca.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: SuperStarLacko Angyal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu