Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Komplikácie po pôrode dcérky: Twiinska požiadala o pomoc... Je to EXTRÉM, vyráža mi to DYCH!

Veronika Nízlová s dcérkou Neou Zobraziť galériu (4)
Veronika Nízlová s dcérkou Neou (Zdroj: InstagramV.N.)

BRATISLAVA - Už ubehli takmer dva týždne od chvíle, keď sa Veronika Nízlová dočkala toho najkrajšieho titulu na celom svete - stala sa z nej mama. Na svet priviedla rozkošnú dcérku, ktorá dostala fínske meno Nea. Nekonečnú radosť zo svojej malej princeznej však tak trochu naštrbujú popôrodné bolesti...

Veroniku po pôrode trápia zdravotné komplikácie. Čerstvá mamička je už niekoľko dní v bolestiach - stalo sa totiž niečo, o čom vôbec netušila a s celým problémom sa zverila na svojom Instagrame. Zaujímalo ju, či sa ženy stretli s niečím podobným. „Boleli vás po pôrode rebrá? U mňa je to extrém. Keď chcem vstať z postele, vyráža mi dych,” napísala zaskočená speváčka na svojom profile. 

„Mám pocit, akoby sa sťahovali na pôvodné miesto. Možno je to blbosť, ale bolí to tak, ako keby ma niekto dokopal," vysvetlila. Keď sme pôvabnú brunetku k tejto téme oslovili, záhada bola vyriešená. „Napísalo mi veľa maminiek, že sa to dialo aj im, ale prešlo to a pohoda. Takže sa to zjavne stáva. Ibaže, keď som sa na to pýtala Danielky (sestry - pozn. red) alebo kamarátok, nemala s tým skúsenosť žiadna z nich,” povedala Vebi pre Topky.sk. 

Veronika Nízlová sa dva týždne po pôrode pasuje s bolesťami
Zobraziť galériu (4)
Veronika Nízlová sa dva týždne po pôrode pasuje s bolesťami  (Zdroj: Instagram V.N.)

Aktuálne však vypozorovala, že bolesť je miernejšia. „Chce to čas, dnes sa už cítim lepšie, mám pocit, že to ustupuje. Len teda tie prvé dni to bol dosť masaker. Automaticky, keď som trebárs zapájala ruky, hneď tie rebrá boleli viac,” opísala nám čerstvá mamička, ktorej sa konečne polepšilo, no a my veríme, že už bude len lepšie, aby si naplno mohla užívať svoj malý poklad v perinke. 

Viac o téme: DcéraTwiinsVeronika NízlováNea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu