Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská herečka nabrala ODVAHU: Priznala PSYCHICKÉ PROBLÉMY!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Otvorila svoju trinástu komnatu! Slovenská herečka Kristína Kanátová (29), ktorá sa aktuálne objavuje v jojkárskom seriáli Nemocnica, zavítala počas minulého týždňa do Ranných novín, kde svojou otvorenosťou mnohých prekvapila. Sympatická Bratislavčanka totiž prehovorila o téme, ktorá je pre iných tabu.

Kristína Kanátová má na konte účinkovanie v mnohých úspešných počinoch. Objavila sa v seriáloch Rex, Kuchyňa, Červené pásky, Delukse, či filmoch Ján Palach a Čiara. Aktuálne ju diváci majú možnosť vidieť ako sestričku Miu v jojkárskom seriáli Nemocnica. 

Kristína Kanátová ako sestrička Mia.
Zobraziť galériu (7)
Kristína Kanátová ako sestrička Mia.  (Zdroj: TV Joj)

Herectvo však nie je to jediné, čomu sa sympatická umelkyňa venuje. Ako v Ranných novinách prezradila, pomáha a podporuje komunitné centrum zamerané na duševné zdravie. Sympatická kráska sa netají tým, že ju k tomu doviedla vlastná skúsenosť. „Duševné zdravie je pre mňa veľmi dôležité. Starostlivosť o to beriem ako svoju veľkú prioritu. Ja som si v živote prešla viacerými obdobiami, ktoré boli ťažké. Prešla som depresiou, veľmi ťažkou, klinickou. Ako náhle som sa z toho dostala, rozhodla som sa moju skúsenosť posunúť ďalej,“ prezradila počas rozhovoru Kanátová. 

Kristína Kanátová si pred pár rokmi prešla náročným obdobím.
Zobraziť galériu (7)
Kristína Kanátová si pred pár rokmi prešla náročným obdobím.  (Zdroj: TV Joj)

Ako tiež poznamenala, v čase, keď ona sama prechádzala náročným obdobím, mala pocit, že k tomu existuje málo informácii. „Málo sa o tom hovorilo. Bralo sa to ako tabu,” dodala herečka, ktorú psychické problémy sužovali zhruba pred ôsmimi rokmi. 

VIDEO: Kristína Kanátová je ambasádorkou centra duševného zdravia. 

Viac o téme: NemocnicaKristína Kanátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu