Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brutálna PREMENA slovenskej krásky: Radikálna zmena účesu... Z princeznej je SEXI DIVOŽIENKA!

Xénia Gregušová Zobraziť galériu (5)
Xénia Gregušová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Xénia Gregušová je finalistkou Miss Universe z roku 2018 a zároveň aj víťazkou poslednej série markizáckej šou Farma. Pôvabná dvadsiatnička na verejnosť pôsobí mimoriadne sympaticky a vždy bola skôr nežnou kvetinkou ako rebelkou. Až doteraz!

Xénia počas svojej účasti na Miss aj na Farme vystupovala mimoriadne skromne a pokorne. Hoci je krásna a určite by pomotala hlavu mnohým mužom, hľadí len na toho svojho a nepatrí k typom, ktoré by na seba potrebovali upriamovať pozornosť škandálmi, vulgárnym správaním či provokatívnymi outfitmi. Za obdobie, odkedy sa zviditeľnila v šoubiznise, je však predsa len o čosi odvážnejšia. 

Xénia Gregušová v čase,kedy súťažila na markizáckej Farme
Zobraziť galériu (5)
Xénia Gregušová v čase,kedy súťažila na markizáckej Farme  (Zdroj: Tv Markíza)

Aktuálne sa dokonca odhodlala na poriadne výraznú zmenu účesu. Na hlave si nechala vytvoriť afro copíky. A hoci by si človek povedal, že takéto niečo nie je pre každého, dnes už vám vie šikovný hairstylista vytvoriť náplet, ktorý si môžete dať v prípade potreby dole, potom opäť nechať nasadiť a nevytrhá vám polovicu vašich vlasov.

No a Xénia sa zverila do rúk najznámejšej bratislavskej braiderke Sandre Chovancovej, za ktorou kvôli tejto premene prišla dokonca až zo Žiliny. Pozrite sa, ako sa z nežnej krásky stala rebelská dračica! 

Viac o téme: Xénia Gregušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu