Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z toho fanúšikov hokeja PORAZÍ: Brutálny VÝSMECH od bratov Čechov!

V seriáli Lajna si zahrali aj Peter Brajerčík a Branislav Deák Zobraziť galériu (4)
V seriáli Lajna si zahrali aj Peter Brajerčík a Branislav Deák

BRATISLAVA - Keď príde reč na hokej, Slováci a Česi ho milujú. Televízia Joj sa zrejme aj preto rozhodla do svojho vysielania zaradiť seriál Lajna, ktorého dej sa odohráva práve vo svete tohto obľúbeného zimného športu. Vo vysielaní sa už objavili aj upútavky. Avšak ktovie, ako na ne skalní slovenskí fanúšikovia zareagujú...

Spomínaný seriál Lajna si v susedných Čechách našiel svojich priaznivcov. Ústrednou postavou počinu je elitný hokejový kouč Luboš Hrouzek, ktorého stvárňuje obľúbený český herec Jiří Langmajer. Ten je trénerom HC Slavia Praha a v hre je aj jeho pôsobenie na poste reprezentačného trénera...

V upútavke, ktorá už beží na obrazovkách Jojky, síce z úst trénera odznie veta: „Mojím hlavným cieľom je, aby sa slovenskému hokeju už nikto nikdy neposmieval,” avšak niektorí z hrdých Slovákov budú doma pri televíznych obrazovkách pociťovať zrejme opak.    

VIDEO: Upútavka na seriál Lajna. 

Upútavka na seriál Lajna (Zdroj: Lajna)

Tréner Hrouzek totiž vo svojich vyjadreniach slovenských hráčov nijako nešetri. Nuž a jeho partnerka, ktorú stvárňuje Hana Vagnerová, napríklad zastáva názor, že „Všetky Slovenky sú ku*vy.” Nechajme sa prekvapiť, či to diváci vezmú s nadhľadom, alebo pre takýto druh humoru nebudú mať pochopenie.

V spomínanom seriáli okrem Maroša Kramára účinkujú aj Peter Brajerčík, Braňo Deák, Peter Kočiš, Števo Martinovič a Tomáš Turek. Scenár k seriálu napísal Petr Kolečko a v Čechách sa prvé dve série stretli so značným úspechom u divákov. 

Jiří Langmajer ako tréner Luboš Hrouzek.
Zobraziť galériu (4)
Jiří Langmajer ako tréner Luboš Hrouzek.  (Zdroj: Seznam TV)

Viac o téme: Lajna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu