Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

POTVRDENÉ! Zuzanu Plačkovú a jej manžela obvinili: NAKA zverejnila detaily zásahu!

Zuzanu Strausz Plačkovú mali už obviniť. Zobraziť galériu (3)
Zuzanu Strausz Plačkovú mali už obviniť. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Strausz Plačková a jej manžel sedia v CPZ od pondelkového rána. NAKA ich zbalila v rámci veľkej protidrogovej akcie. Nasledovalo vypočúvanie a do 48 hodín sa malo rozhodnúť o ďalšom osude dvojice. Ten je už známy.

Informáciu, že im bude vznesené obvinenie, priniesla televízia Markíza. Tej ju mali potvrdiť dva zdroje. Zuzana Plačková má byť obvinená z drogovej trestnej činnosti a z členstva v zločineckej skupine. 

Nakoniec to potvrdila aj polícia. Okrem drog zaistili muži zákona aj strelivo a cigarety. „Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 15 osôb z trestných činov Založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny a nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Bárdyová.

„Počas domových prehliadok policajti zaistili viac ako deväť kilogramov omamných a psychotropných látok - metamfetamín, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90 000 jednorazových dávok drogy. Zaistili tiež zbrane, strelivo, cigarety a viac ako 70 000 eur v hotovosti. Naďalej pokračujú procesné úkony, v tejto chvíli preto nie je možné poskytnúť viac informácií,“ dodala hovorkyňa. 

NAKA v pondelok zasahovala na viacerých miestach západného Slovenska. V rámci veľkej protidrogovej akcie zadržala celkovo 15 osôb a zaistila 9 kíl pervitínu a laboratórium na pestovanie marihuany. 

POTVRDENÉ! Zuzanu Plačkovú a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o policajnej razii u Zuzany Strausz Plačkovej:

 

Viac o téme: René StrauszZuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu