Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Do Superstar prišla DCÉRA slovenského speváka: Porota z nej bola V KONCOCH... Dorazila aj Haberu!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak teraz nemôže nikto povedať, že by jej to známy tatko vybavil! Nie je ničím zvláštnym, že mnohé deti hudobníkov podedia rovnaký talent a rozhodnú sa vydať v muzikantských šľapajach svojich rodičov. Inak to nie je ani s dcérou slovenského speváka, ktorý žal v minulosti úspech v obdobných televíznych súťažiach!

V najbližšej epizóde Supertar sa objaví Angelika Kollmannová. Ak vám je priezvisko 19-ročnej slečny akosi povedomé, nemýlite sa. Ide o dcéru Otta Kollmanna, ktorý kedysi súťažil v šouKách ako boli Elán je Elán či Môj najmilší hit - projekt, ktorý sa v roku 2007 vysielal na obrazovkách RTVS. Otto je tiež známy aj ako líder kapely Kochanski. 

Do Superstar prišla DCÉRA slovenského speváka: Porota z nej bola V KONCOCH... Dorazila aj Haberu!

„V podstate aj vyrastá v takej ukričanej a uspievanej rodine, tak si myslím, že je to také prirodzené," povedal na adresu Angelikinej účasti v Superstar jej pyšný tato. A o chvíľu sa ukázalo, že naozaj má byť na čo hrdý. Mladá kráska totiž porotu absolútne ohúrila, keď zaspievala pieseň Nothing breaks like a heart od Miley Cyrus. 

Angelika prišla na kasting s mamou a otcom - spevákom Ottom Kollmannom
Zobraziť galériu (6)
Angelika prišla na kasting s mamou a otcom - spevákom Ottom Kollmannom  (Zdroj: TV Markíza)

Absolútne nadšenie neskrýval ani obávaný kat Paľo Habera. „Tá pesnička ma nejak neoslovila. Tá pesnička. Ale ty si ma oslovila úplne brutálne. Tvoj hlas, tvoje správanie sa, tvoje úplne prirodzené pôsobenie. Vidno, že to máš v krvi," povedal na rovinu porotca, ku ktorému sa pridali aj ďalší jeho kolegovia. 

Do Superstar prišla DCÉRA
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Bolo to výborné. Nemám čo dodať. Keď niekto spieva tak, ako spievaš ty, považujeme ho za hotového speváka. Stojíš na správnom mieste, vitaj v hre," vyjadril sa muzikant Marián Čekovský, ktorému Patrícia Pagáčová zakontrovala tým, že Angelika je absolútne iná ako všetko to, čo doteraz počula. 

No a o tom, že Angelika podala naozaj perfektný výkon a postup si naozaj zaslúžila, sa môžete presvedčiť vo videu vyššie! 

Viac o téme: SuperstarOtto Kollmann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu