Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Má 35 na krku a telo ako... Známa Slovenka sa ukázala HORE BEZ: FOTO Z erotického záberu vám bude poriadne horúco!

Mirka Luberdová, Jasmina Alagič a Dominika Ngo Ducová Zobraziť galériu (4)
Mirka Luberdová, Jasmina Alagič a Dominika Ngo Ducová (Zdroj: Instagram ML)

BRATISLAVA - Tak toto by od nej zrejme čakal len málokto! Odvtedy, ako Miroslava Luberdová (35) zožala úspech v prestížnej súťaži Miss Slovensko a odniesla si titul I. vicemiss, uplynulo už neuveriteľných 18 rokov A hoci sa vtedy písal rok 2003, Mirkino meno doteraz nezapadlo prachom. A nielen to!

O tom, že Mirka bola skutočne výnimočne krásnou finalistkou, svedčí aj fakt, že modelingu sa občas venuje dodnes a stále je o ňu záujem. Nie je žiadnym tajomstvom, že niečo také sa nepodarilo každej dáme, ktorá v minulosti získala vysnívanú korunku. Niektoré sa do úzadia stiahli samé, iné sa skrátka neujali. 

Galéria: Mirka Luberdová

To sa ale nedá povedať o Mirke, ktorá vie dodnes urobiť na móle poriadny prievan a dokázala by "sfúknuť" aj mladšie ročníky. Dôkazom týchto slov sú aj horúce zábery, ktoré nedávno zverejnila na svojom profile na Instagrame. Luberdová rozhodne nepatrí ženy, ktoré rady pôsobia vyzývavo, no keď už tak urobí, stojí to zato. 

Na móle je Mirka Luberdová stále ako ryba vo vode
Zobraziť galériu (4)
Na móle je Mirka Luberdová stále ako ryba vo vode  (Zdroj: Jan Zemiar)

A presne to si človek povie pri pohľade na spomínané fotografie, ktoré sú na Mirkine pomery naozaj odvážne. Pod taktovkou Michala Hudeca totiž vznikli snímky úplne nahej brunetky. Nemá na sebe ani kúsok oblečenia a hoci sa decentne prekrýva, na jednom zo záberov jej vykukli aj nahé prsia s bradavkami.

Tie však na sociálnej sieti prekryla smajlíkom v tvare srdiečka a hoci nie je vôbec ničím zahalená, absolútne nepôsobí vulgárne či lacno. Práve naopak. Výsledné fotky sú elegantné a doslova čarovné, z čoho by si dámy rozhodne mohli brať príklad. Takto sa to robí! 

Viac o téme: Mirka Luberdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu