Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéra známych hercov z Markízy: Má len dva roky a… Už hviezdi v SND!

Viktória Valúchová, Samuel Spišák a ich dcérka Zobraziť galériu (3)
Viktória Valúchová, Samuel Spišák a ich dcérka (Zdroj: Instagram VV)

BRATISLAVA - Herecká dvojica Samuel Spišák (28) a Viktória Valúchová (25) sa už dva roky tešia zo spoločnej dcérky Margarétky. Dievčatko vyrastá v umeleckej rodine, a tak niet divu, že ju to k herectvu ťahá tiež. No svoju kariéru odštartovala naozaj skoro - dvojročná slečna hosťuje v Slovenskom národnom divadle!

Viktória Valúchová je divákom Markízy dobre známa zo seriálu Búrlivé víno, či z projektu Tvoja tvár znie povedome, v ktorom hviezdila. Aj jej partner Samuel Spišák je zvučným hereckým menom. Zahral si hlavné postavy v niekoľkých slovenských filmoch aj v markizáckom seriáli Kuchyňa. 

Galéria: Viktória Valúchová a Samo Spišák

V súkromí dvojica tvorí pár a dokonca sa už dva roky tešia aj zo spoločnej dcérky Margarétke. No a dievčatko svojim rodičom robí naozaj obrovskú radosť. Zdá sa totiž, že generácia Spišákovcov sa rozrastie o ďalšiu herečku. Veď hoci má Margarétka len 2 roky, podarilo sa jej niečo, čo je snom mnohých slovenských hercov. 


Herečka z Tvojej tváre 2 mesiace po pôrode: FOTO dcérky... Má ju s kolegom z Markízy!


Dostala totiž angažmá rovno v Slovenskom národnom divadle. Novinkou sa na Instagrame pochválila jej mama. „Nádherný projekt. Naša 2-ročná Margaréta hosťuje v SND,“ napísala k ukážke z hudobno-filmového projektu Opery SND s názvom Dvořákove piesne - Kúsok ticha v hudbe. 

Z úspechu malej Margarétky sa isto tešia aj jej starí rodičia Michal Spišák a Lenka Barilíková, ktorí sú rovnako uznávanými slovenskými hercami a hrdý by určite bol jej prastarý otec režisér Karol Spišák. Malej princeznej gratulujeme a prajeme veľkú kariéru!

Dcéra známych hercov z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.V.)

Dcéra známych hercov z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.V.)

 

Viac o téme: Samuel SpišákViktória Valúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu