Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandalózna Češka zo Zámeny manželiek: ROZVOD tri mesiace po svadbe s vrahom!

Lucie rozhodne patrí medzi škadnalóznych účastníkov Zámeny manželiek. Zobraziť galériu (8)
Lucie rozhodne patrí medzi škadnalóznych účastníkov Zámeny manželiek. (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Idylka im dlho nevydržala! Výměna manželek patrí v susedných Čechách medzi najúspešnejšie reality šou a značnú časť divákov má i v našich končinách. Účastníkmi tohto projektu sú často aj škandalózni jedinci. Mnohých divákov napríklad šokovala osemnásobná mamička Lucie. Tá krátko po nakrúcaní odišla od otca svojich detí a vydala sa za muža, ktorý sedel za mrežami pre vraždu.

VIDEO: Lucie vo Výměne manželek takto "excelovala". 

Užil sis?! Aj týmito slovami sa do pamäte divákov vryla Lucie z Kladna. Použila ich totiž, keď sa po Zámene stretla so svojím partnerom Standom, s ktorým má štyri deti. Hoci sa pred kamerami táto žena, ktorej príbytok bol plný plesne a neporiadku, prezentovala ako štvornásobná matka, vyšlo najavo, že detí má celkovo osem. S jedným z bývalých partnerov mala tiež 4 deti, ktoré jej kvôli týraniu zobrala sociálka.

Lucie a Stando sa vo Výměne manželek objavili začiatkom tohto roka.
Zobraziť galériu (8)
Lucie a Stando sa vo Výměne manželek objavili začiatkom tohto roka.  (Zdroj: TV Nova)

Ako po odvysielaní škandalóznej epizódy vyšlo tiež najavo, Lucie zhruba 3 týždne po nakrúcaní od Standu odišla. Dala sa dokopy s usvedčeným vrahom Michalom, s ktorým vychovávala druhú štvoricu svojich detí. Začiatkom marca dvojica spečatila svoju lásku svadbou, o čom sme vás aj my na topkách informovali. Zároveň sa netajili túžbou po spoločnom dieťati.


Škandalózna Češka z Výmeny manželiek: Muža vymenila za vraha… A už sa zaňho aj vydala!


V týchto dňoch kontroverzná dvojica prostredníctvom sociálnej siete Facebook oznámila, že sa nad ich vzťahom zmráka. „Dnešným dňom som spísal žiadosť o rozvod s mojou ženou. Aj napriek tomu, že ju šialene milujem, som nútený sa s ňou rozviesť,” uviedol Michal. Lucie vyhlasuje, že žiadosť o rozvod podáva ona a svetu vykričala aj dôvod, prečo je ich manželstvo v troskách. „Ku*ví sa a podobne,” uviedla Lucie. Aj vy si ju predstavujete ako po Michalovi kričí: „Užil sis?!”

Viac o téme: Zámena manželiekVýměna manželek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu