Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce slová exmilenky Felixa Slováčka: Vulgárne SMS a vyhrážky od Dády… Odmieta sa liečiť!

Lucie Gelemová sa rozhodla o všetkom otvorene porozprávať. Zobraziť galériu (4)
Lucie Gelemová sa rozhodla o všetkom otvorene porozprávať. (Zdroj: Ján Zemiar/Tv Barrandov)

PRAHA - Plánovali dať spoločné vyjadrenie, ale... Nakoniec sa Lucie Gelemová (38) rozhodla, že rozchod s o 40 rokov starším hudobníkom Felixom Slováčkom (77) potvrdí sama. Českému Blesku dala siahodlhé vyjadrenie, v ktorom viackrát šokovala. Od manželky svojho ex Dády Patrasovej (65) vraj dostávala vulgárne SMS a vyhrážky a... Odmieta sa vraj liečiť!

VIDEO: Vystúpenie Felixa Slováčka na vernisáži Lucie Gelemovej v roku 2018

Felix Slováček, Lucie Gelemová - vernisáž

O rozchode Felixa Slováčka a o 40 rokov mladšej milenky Lucie Gelemovej sa hovorilo už od konca minulého roka. Špekuláciám napokon prihralo aj nejasné vyjadrenie Felixa Slováčka. „S Luciou sme spolu 7 rokov, takže nejaká zmena nastala. Či sme sa rozišli? Áno aj nie,“ povedal v týchto dňoch hudobník. 


ŠOK z Česka: Rozchod Slováčka s o 40 rokov mladšou milenkou a... Veľký návrat k manželke Dáde?!


A hoci dvojica pôvodne plánovala dať k tejto téme spoločné vyjadrenie, po tomto Felixovom vyhlásení sa maliarka rozhodla prehovoriť sama. No nielen, že všetko potvrdila, ale rozhodne si nedávala ani servítku pred ústa. V podstate naložila svojmu ex, aj jeho stále zákonitej manželke. 

Galéria: Felix Slováček

„Ohovárania, intríg a veľa zlého od jeho súčasnej manželky, ktorá seba aj mňa dlhé roky šírením klamstiev v bulvári zviditeľňuje, som si v tomto vzťahu užila až dosť,“ vyhlásila Gelemová. „D. Patrasová mi navyše okrem iného od roku 2015 zasahuje aj do súkromia, a to zasielaním výhražných a vulgárnych SMS správ, ktoré často evidentne nepíše za triezva,“ pokračuje Lucie. 


Potvrdené! ROZCHOD Felixa Slováčka (77) a milenky Lucie (38): Kvôli tomuto mu dala košom!


Život je podľa jej slov krátky a ona ho už nechce ďalej tráviť v takomto toxickom prostredí. Zároveň vyvrátila, že by sa Felix chcel vrátiť k manželke. „Ja a jeho najbližší vieme, že Felix návrat k svojej súčasnej, druhej manželke rozhodne nechystá, pretože D. Patrasová sa stále odmieta liečiť... Slovami Felixa: No, to je ta samá písnička,“ prekvapuje Gelemová. 

Lucie Gelemová tvorila so Slováčkom pár 7 rokov.
Zobraziť galériu (4)
Lucie Gelemová tvorila so Slováčkom pár 7 rokov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pred siedmimi rokmi vraj vstupovala do nefunkčného manželstva, hoci bolo z rôznych dôvodov na verejnosti prezentované inak. „Predpokladám, že mi napriek tomu bude opäť intenzívne obúchavané o hlavu, že som údajne rozbila rodinu,“ pokračuje Lucie, ktorá sa rozhodla po tom všetkom vzťah s hudobníkom ukončiť. 

„Dlhý čas som naivne verila v zmenu a pravdu. Nestalo sa tak a ja si volím inú cestu, kde Felix napriek všetkému zostáva navždy súčasťou môjho života, teraz však vo vzťahu priateľskom,“ dodala dlhoročná milenka Felixa Slováčka, Lucie Gelemová. Tá by si v blízkom čase chcela založiť rodinu a žiť na vidieku v južných Čechách, odkiaľ pochádza. 

Lucie Gelemová nešetrila slová ani na adresu manželky Felixa Slováčka, Dády Patrasovej.
Zobraziť galériu (4)
Lucie Gelemová nešetrila slová ani na adresu manželky Felixa Slováčka, Dády Patrasovej.  (Zdroj: Instagram D.P.)

Viac o téme: Felix SlováčekDáda PatrasováLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu