Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pallovej sestra skončila v rukách lekárov: Komplikácie po prekonaní Covidu!

Pallovej sestra skončila v rukách lekárov! Zobraziť galériu (4)
Pallovej sestra skončila v rukách lekárov! (Zdroj: Instagram K.M.)

BRATISLAVA - Začiatkom februára sme na Topkách informovali o tom, že Katarína Manová, sestra celebritnej lekárky Aleny Pallovej, je pozitívna na nový koronavírus. A poriadne zúrila. Dôvodom totiž boli antigénové testy, ktoré aj napriek pretrvávajúcim príznakom vychádzali negatívne. A to aj pár hodín predtým, ako jej PCR test ukázal úplne iný výsledok...

Miss Intercontinental 2006 a sestra prominentnej lekárky Aleny Pallovej sa dávala testovať s horúčkou 38,5 ºC a ďalšími príznakmi. „Ledva som sa udržala na nohách. Chlapec mi strčil na sekundu tyčinku do nosa, po menej ako minúte mi podal papier s úsmevom, že som negatívna,” uviedla ešte začiatkom februára Manová, ktorá sa pre istotu následne objednala na PCR test. A dobre urobila. 

Keď po necelých 24 hodinách absolvovala PCR test, ukázalo sa, že v skutočnosti je pozitívna. Známa kráska si pritom dávala si obzvlášť pozor, keďže pred 4 rokmi prekonala sepsu a obojstranný zápal pľúc. Zrejme aj preto nemala úplne najľahší priebeh. A hoci od pozitívneho výsledku ubehli už tri týždne, koronavírus jej aj naďalej strpčuje život. 

Katarína Manová zúrila. Antigénový test jej ukázal, že je negatívna a to aj napriek tmou, že mala príznaky a vysoké teploty.
Zobraziť galériu (4)
Katarína Manová zúrila. Antigénový test jej ukázal, že je negatívna a to aj napriek tmou, že mala príznaky a vysoké teploty.  (Zdroj: Instagram KM)

Najnovšie totiž na Instagram pridala fotku z kliniky. Priznala, že musela absolvovať vyšetrenia, keďže sa u nej po prekonaní koronavírusu objavili komplikácie. „Echo srdiečka. Je tu ešte niekto, kto má tri týždne po covide každý deň vystupujúce teploty do 37,5 a vysoký pulz?” pýtala sa na sociálnej sieti zúfalá Katarína, ktorá sa snáď čoskoro zotaví a bude zdravá ako repa. 

Katarína Manová má po prekonaní koronavírusu zdravotné komplikácie.
Zobraziť galériu (4)
Katarína Manová má po prekonaní koronavírusu zdravotné komplikácie.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: SestraKoronavírusKatarína ManováAlena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu