Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská herečka má nového chlapa: Kuriózny začiatok vzťahu… Takto sa spoznali!

Vlastina Svátková prezradila, ako sa s novým partnerom zoznámila. Zobraziť galériu (5)
Vlastina Svátková prezradila, ako sa s novým partnerom zoznámila. (Zdroj: Instagram H.R.)

PRAHA - Pred pár dňami sme na Topkách písali, že slovenská herečka Vlastina Svátková (38) je po rozvode opäť zamilovaná. Vzťah tvorí s o 7 rokov mladším mužom. Teraz prezradila, ako sa spoznali. Bolo to na pomerne kurióznom mieste!

Žiadny bar, zoznamka, ani spoloční priatelia! Toto sú väčšinou miesta, kde človek môže natrafiť na svojho potenciálneho partnera. No láska niekedy čaká aj na oveľa nevšednejších miestach. Svoje by o tom aktuálne vedela hovoriť aj slovenská herečka Vlastina Svátková.

Galéria: Vlastina Svátková

Tá sa len pred tromi mesiacmi rozviedla s manželom Jiřím Kounickým, no opäť je šťastná po boku nového muža. O tom, že je znovu zadaná, sme na Topkách informovali predvčerom. No zatiaľ čo plavovláska bola vo zverejňovaní svojho nového vzťahu zdržanlivá, jej partner sa popýšil už viacerými spoločnými fotkami.


Slovenská herečka 3 mesiace po rozvode: FOTO Nový muž a... Je o 7 rokov mladší!


A tak si zrejme Vlastina povedala, že už nie je viac dôvod niečo skrývať. Pre český Blesk totiž priznala, ako sa s o 7 rokov mladším Honzom zoznámila. „Zoznámili sme sa v záhradníctve, kde som vyberala rastliny na svoju novú záhradu. Začali sme sa spolu kamarátiť a riešiť veci okolo záhrady. A zrazu sme zistili, že sme si viac blízki,“ netajila Svátková. 

Plavovláska tak po dlhom čase má priateľa z úplne inej brandže. „Je to môj veľmi blízky priateľ a je nám spolu pekne. Vôbec nespĺňa moje predstavy o mužoch a je úplne iný než tí, čo prešli mojím životom, ale to je na tom krásne. Je o 7 rokov mladší a nie je z brandže,“ priznala herečka, ktorá na spoločných záberoch žiari šťastím. A my jej prajeme, nech to tak zostane ideálne navždy!

Vlastina Svátková tvorí pár s o 7 rokov mladším Honzom.
Zobraziť galériu (5)
Vlastina Svátková tvorí pár s o 7 rokov mladším Honzom.  (Zdroj: Instagram H.R.)

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu