Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

ŠOK v novej sérii markizáckej Tváre: KONIEC známych tvárí... Toto je nová porota!

Šou Tvoja tvár znie povedome bude mať novú porotu. Zobraziť galériu (5)
Šou Tvoja tvár znie povedome bude mať novú porotu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza v týchto dňoch už naplno pripravuje novú sériu zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. Cez víkend prezradili kompletnú zostavu súťažiacich. No a dnes predstavili aj porotu. Šokujúco v nej nebudú sedieť tváre, ktoré projektom sprevádzali doposiaľ... Končí Zuzana Fialová (46) aj Dano Dangl (45)!

Galéria: Zostava šiestej série šou Tvoja tvár znie povedome

Pár dní po Novom roku Markíza oznámila, že chystá novú sériu obľúbenej šou Tvoja tvár znie povedome. Zároveň oznámila aj prvé mená, ktoré v nej budú hviezdiť - sú nimi komici Eva Evelyn Kramerová a František Košarišťan, známy ako Fero Joke. 


Markíza chystá novú sériu šou Tvoja tvár znie povedome: TOTO sú prvé potvrdené mená!


No počas uplynulého víkendu sa už na verejnosť dostala kompletná zostava nových súťažiacich. Príležitosť dostali Kristína Madarová a Braňo Mosný zo seriálu Sestričky, Dušan Cinkota, Zuzana Belohorcová, superstaristka Barbora Piešová či mladý herec Martin Klinčúch zo seriálu Pán Profesor. 


Markíza odhalila mená aj moderátora novej série Tváre: Veľký návrat Belohorcovej a... TOTO je kto?!


V pondelok televízia oznámila aj mená porotcov. V uplynulých sériách boli neodmysliteľnou súčasťou projektu Dano Dangl a Zuzana Fialová... No tentokrát dvojica za stolík katov nesadne. Isté je, že v šou zostáva Mário Kuly Kollár, tak ako v predchádzajúcich ročníkoch. Pridá sa k nemu Zuzana Šebová a treťou porotkyňou bude Lujza Garajová-Schrameková. 

Mário Kuly Kollár a Zuzana Šebová v porote zostávajú. Dana Dangla a Zuzanu Fialovú však nahradila Lujza Garajová Schrameková.
Zobraziť galériu (5)
Mário Kuly Kollár a Zuzana Šebová v porote zostávajú. Dana Dangla a Zuzanu Fialovú však nahradila Lujza Garajová Schrameková.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeEva Evelyn KramerováFero Joke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu