Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Wanda Hrycová je pozitívna na COVID-19: Vyšli jej 3 negatívne AG testy… Až PCR ukázal pravdu!

Wanda Adamík Hrycová je pozitívna na COVID-19. Zobraziť galériu (9)
Wanda Adamík Hrycová je pozitívna na COVID-19. (Zdroj: Facebook W.H.)

BRATISLAVA - Len nedávno Wanda Hrycová (43) priznala, že si za svoj život urobila už viac antigénových testov ako tých tehotenských. Aj preto, že má ťažko chorého otca, ich podstupuje pravidelne. Nedávno sa dala otestovať na celoplošnom skríningu - výsledok negatívny. Potom si urobila ešte ďalšie dva doma, no stále jej vychádzalo, že je zdravá... Až štvrtý - PCR test - potvrdil, že je pozitívna!

Wanda Adamík Hrycová neberie preventívne opatrenia proti koronavírusu na ľahkú váhu. Jej otec Andy Hryc už trištvrte roka bojuje s akútnou leukémiou. Aj preto si na svoje zdravie dáva veľký pozor a pravidelne podstupuje testy na COVID-19. Urobila tak aj minulý týždeň, keď sa zúčastnila celoplošného skríningu. 


Wandu Hrycovú korona dohnala k radikálnemu riešeniu: Koniec s behaním po testoch, TOTO teraz robí!


Výsledok ju potešil - negatívna. „Hurá! Odteraz až do konca lockdownu som oficiálne negatívna,“ napísala pred týždňom Wanda na sociálnu sieť Facebook. Deň po testovaní sa však začala cítiť zle. S bolesťami hlavy a celého tela zaľahla do postele. Doma si preto urobila ďalšie dva antigénové testy... Výsledok sa nezmenil - negatívna. 

Pre úplný pokoj v duši sa ale objednala aj na PCR test. No a ten už odhalil skutočnú pravdu. Wandino podozrenie sa potvrdilo - je pozitívna. So svojou skúsenosťou sa blondínka podelila s priateľmi na Facebooku a jej príspevok sa, pochopiteľne, okamžite začal šíriť internetom. 

Wanda Hrycová sa minulú stredu pochválila negatívnym testom z celoplošného skríningu.
Zobraziť galériu (9)
Wanda Hrycová sa minulú stredu pochválila negatívnym testom z celoplošného skríningu.  (Zdroj: Facebook W.H.)

„Po piatich dňoch a cca 90 prespatých hodinách som späť medzi živými... Zaľahla som s bolesťou hlavy a celého tela presne jeden deň po obdržaní negatívneho výsledku z celoplošného AG skríningu. Následne som si urobila ešte ďalšie dva AG testy, aj tie boli negatívne. Dnes mi prišiel výsledok z PCR testu. Som pozitívna,“ podelila sa o svoju skúsenosť producentka. 

„Tento post nemá za cieľ nikoho hejtovať. Tento post má len upozorniť , že akýkoľvek papier z AG testovania, ktorý tvrdí, že ste negatívny/a, je len zdrap papiera, ktorý nepotvrdzuje vôbec nič. Prosím, chráňte seba a svojich blízkych,“ dodala Hrycová a pridala hashtagy ako „všetko si ma nájde“ či „zvládneme to“. Prajeme skoré uzdravenie!

Najnovšie Wanda Hrycová prezradila, že až štvrtý - PCR test - odhalil, že je pozitívna na COVID-19.
Zobraziť galériu (9)
Najnovšie Wanda Hrycová prezradila, že až štvrtý - PCR test - odhalil, že je pozitívna na COVID-19.  (Zdroj: Facebook W.H.)

Viac o téme: Wanda Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu