Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najhoršia FOTO Nely Pociskovej: Vyzerá ako po havárii... Čo sa jej stalo?!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková

BRATISLAVA - Približne v decembri minulého roka sme avizovali, že sa Nela Pocisková opäť plánuje vrátiť na televízne obrazovky. Po dlhšej pauze znova zamierila na pľac, no nakrúcanie sa jej aj trošku vypomstilo...

Po tom, čo sa Nela objavila v niekoľkých projektoch Markízy - naposledy v šou Tvoja tvár znie povedome - sa talentovanú umelkyňu podarilo uloviť konkurenčnej televízii na Kolibe. JOJ-ka ju na spoluprácu zlákala tým, že jej ponúkli jednu z hlavných postáv v pripravovanom seriáli Nemocnica. Opäť teda ide o projekt z lekárskeho prostredia - Nela si v minulosti zahrala v Ordinácii v ružovej záhrade, ktorá sa vysielala v rokoch 2007 až 2012. 

Galéria: Filip Tůma a Nela Pocisková

Na nový projekt sme sa ešte v decembri pýtali PR manažérky Kataríny Noskovej. „Medicína, boj o život, či jeho záchrana, vzťahy a emócie. To všetko prinesie nový seriál Nemocnica z prostredia nemocničného urgentu. Televízia Joj ho svojim divákom ponúkne na jar 2021. Je z dielne kreatívnej producentky a scenáristky Danice Hričovej, ktorá reálne príbehy pacientov zbierala v nemocničnom prostredí. Jednu z hlavných postáv - lekárku Rebeku - stvárni herečka Nela Pocisková, ktorá má za sebou už prvé nakrúcanie so svojimi seriálovými kolegami,“ objasnila vtedy detaily pre redakciu Topky.sk.

No a zdá sa, že práca je už v plnom prúde. Aktuálne zavesila Nela na Instagram fotku, ktorá na prvý pohľad vydesila mnohých jej priaznivcov. Blondínka má totiž úplne dokaličenú a krvavú tvár, do očí bije aj obviazaná hlava. Našťastie, zjavne ide len o zábery z nakrúcania jednej z častí. „Pomsta scenáristov,” napísala Nela, ktorá snáď ešte nikdy nevyzerala horšie než na tejto fotke. 

Neline zranenie pôsobí absolútne dôveryhodne.
Zobraziť galériu (4)
Neline zranenie pôsobí absolútne dôveryhodne.  (Zdroj: Instagram N.P.)

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu