Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mária Čírová prehovorila o svojom pôrode: Jedna kontrakcia a bol vonku... TAKTO to dokázala!

Mária Čírová prehovorila o svojom pôrode Zobraziť galériu (2)
Mária Čírová prehovorila o svojom pôrode (Zdroj: Instagram M.Č.)

BRATISLAVA - Už viac ako týždeň sa Mária Čírová a jej manžel Marián Kachút tešia z čerstvého prírastku do ich krásnej rodinky. Speváčka porodila synčeka, ktorý dostal meno Ruben a aktuálne si svoj poklad už zopár dní užívajú v pohodlí domova. Pyšná trojnásobná mamina sa aktuálne rozhodla prehovoriť o tom, ako prežívala pôrod.

Zrejme ani jedna žena po pôrode nepovie, že išlo o príjemnú záležitosť. Moment narodenia dieťatka je síce niečo úžasné, no prichádza s ním aj bolesť.Kým niektoré dámy ju prežívajú naozaj intenzívne, iné majú to šťastie povedať, že to až také náročné nebolo. K nim sa najnovšie zaraďuje i Mária. Speváčka sa na Rubenov príchod na svet mesiace pripravovala a oplatilo sa. 

Galéria: Mária Čírová a maličký Ruben už odišli z pôrodnice
Stačila vraj jedna kontrakcia a maličký bol "vonku". „Neviem ,na koľko percent k príjemnému priebehu pôrodu pomohli bylinky, ostružina malinová, alchemilka, či ľanové semiačka, ale v závere náš Ruben s váhou 3860g a 52cm prišiel počas jednej kontrakcie. JEDNEJ! Skoro štvorkilový valibuk," napísala blondínka na svojom Instagrame k spoločnej fotke z pôrodnice a dodala, že dokonca nepotrebovala ani epidurálku. 

„Aby to bola radostná udalosť, musíme sa na ňu dobre pripraviť po fyzickej aj psychickej stránke. A my to naozaj vieme, dievčatá, máme to totiž v sebe! Dokážeme si pomôcť bylinkami, dokážeme sa sústrediť a vedome prežiť každú jednu bolesť. Náš Ruben prišiel na svet po 5,5 hodinách pôrodných kontrakcií, ktoré sme spolu s mojím Maroškom prežili v pokoji, rozprávali sme sa pomedzi ne, púšťali si hudbu. Bez akéhokoľvek zásahu, bez vyvolávania, bez epidurálky," uviedla Mária a dodala, že dokonca už po troch hodinách od narodenia synčeka stála na nohách. 

Mária Čírová s manželom Marošom a ich synčekom Rubenom počas odchodu z pôrodnice.
Zobraziť galériu (2)
Mária Čírová s manželom Marošom a ich synčekom Rubenom počas odchodu z pôrodnice.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Na záver ženám ešte poradila, aby dbali na svoje vlastné pocity. „Chcem vás, budúce maminky veľmi podporiť, že sa nemusíte báť. Dôverujte svojmu telu, majte čistú myseľ a jasný cieľ pred sebou Každý deň totiž od vás dostávam správy s otázkou, aké to je, či sa to dá prežiť, či sa oplatí “piť tie čaje” a zalievat si “ľanový sliz”. Toto je moja osobná skúsenosť. A je pozitívna. Je to moja cesta. Každá si vie nájsť tú svoju, ktorá jej je prijemna," dodala talentovaná speváčka. 

Viac o téme: PôrodMária ČírováRuben
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu