Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Konečne idú domov: PRVÉ FOTO Mária Čírová so synčekom odišla z pôrodnice!

Mária Čírová a Marián Kachút sa astali trojnásobnými rodičmi Zobraziť galériu (8)
Mária Čírová a Marián Kachút sa astali trojnásobnými rodičmi (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - V utorok ráno sa Mária Čírová (31) a Marián Kachút stali trojnásobnými rodičmi, dnes sa konečne dočkali a svojho malého princa si môžu vziať domov. Speváčka strávila v pôrodnici 5 dní, v sobotu ráno už avizovala, že onedlho bude celá rodinka pokope. A tak sa aj stalo. Pozrite sa, ako vyzeral ich odchod zo súkromnej kliniky!

„Dnes je nádherný deň! Rubenka si berieme domov," napísala blondínka ešte okolo desiatej ráno s tým, že jej sen sa konečne stal skutočnosťou, čím zrejme narážala na svoju dlhoročnú túžbu po veľkej rodine. O dve hodiny na to, tesne po 12:00, sa už pred pôrodnicou objavil jej manžel Maroš a bolo jasné, že už o chvíľku si svoju polovičku aj ich drobca z kliniky odvedie. 

Galéria: Mária Čírová a maličký Ruben už odišli z pôrodnice
V útrobách sanatória sa zdržal len pár minút, vyniesol zopár vecí a vrátil sa dnu. Asi o hodinku neskôr, okolo 13:00, už von vyšiel aj v spoločnosti Márie, aby sa najmladším členom rodinky mohli stretnúť aj ďalší blízky, v neposlednom rade jeho starší súrodenci Zoe a Hugo. 

Na tvárach dvojice sa zračila obrovská radosť, nechali sa spoločne vyfotografovať a speváčka dokonca zamávala prítomným novinárom. Na sebe mala elegantné tmavomodré šaty, jej odchod a elegantný look dokonca miestami pripomínal zahraničné členky kráľovských rodín. Spoločne s Marošom sa potom Mária presunula k autu, pričom si synčeka neodnášali vo vajíčku, niesol sa v náručí rozžiarenej maminy. Napokon všetci traja v aute odišli a presunuli sa domov, kde ich už určite netrpezlivo očakávali ich nadšení blízki. 

Mária a Maroš si z pôrodnice odviezli synčeka Rubena, teraz už trávia spoločné chvíle v pohodlí domova.
Zobraziť galériu (8)
Mária a Maroš si z pôrodnice odviezli synčeka Rubena, teraz už trávia spoločné chvíle v pohodlí domova.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Konečne idú domov: PRVÉ
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Prvé zábery z Máriinho odchodu z pôrodnice
Zobraziť galériu (8)
Prvé zábery z Máriinho odchodu z pôrodnice  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Mária ČírováRuben
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu